HEP Opskrba uspješno uvela e-račun za poduzetnike

Autor: Promo , 15. veljača 2019. u 08:26
Foto: Promo

Uvođenjem e-računa za isporučenu električnu energiju olakšava se zaprimanje, kontrola i evidencija računa.

U HEP Opskrbi vjeruju kako su sigurnost isporuke električne energije te jednostavnost ugovaranja i korištenja usluga presudni za dugoročno zadovoljstvo kupaca, zbog čega je kupcima iz kategorije poduzetništva omogućeno zaprimanje računa u elektroničkom obliku, tzv. e-račun. Prema nacionalnim zakonima i pravilnicima, računom se smatra i račun koji se izdaje i zaprima u elektroničkom obliku, pod uvjetom da postoji pisana suglasnost primatelja za prihvat takvih računa.

„Digitalizacija poslovanja imperativ je uspjeha svakog poduzeća, tzv. industrija 4.0, u kojoj se velikim dijelom poslovnih i proizvodnih procesa upravlja digitalno i uz pomoć umjetne inteligencije. Kako bismo dali svoj doprinos unaprjeđenju hrvatskoga gospodarstva, kupcima HEP Opskrbe iz kategorije poduzetništva, omogućili smo primanje e-računa. To je još jedna u nizu pogodnosti koje nudimo svojim kupcima uz programe Udružimo se, HEPI Partner, ZelEn i HEPI Trader. Vjerujemo kako će poduzetnici vrlo brzo, i u velikom broju, prepoznati sve pogodnosti koje im donosi usluga e-računa“ , izjavila je Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe.

Primatelj e-računa može isti račun preuzeti neograničen broj puta i nije ga moguće izgubiti. Uz e-račun moguće je priložiti različite dokumente, elektroničke ili skenirane, poput popratnih dopisa, priloga, obrazaca, ugovora i ostalih dokumenata koji se prilažu računu kada se šalju u papirnatom obliku.

Sve pojedinosti o e-računu HEP Opskrbe potražite na www.hep.hr/opskrba.

New Report

Close