GRAWE Hrvatska d.d. nominirano za nagradu „Best Of Europe“ koju dodjeljuje The European Sponsorship Association

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2016. u 10:15
Foto: Press

GRAWE Hrvatska d.d. natječe se u konkurenciji s ostalim europskim nacionalnim dobitnicima za ESA-inu nagradu „Best of Europe“ na svečanoj dodjeli 11. veljače 2016.

Svečana dodjela nagrada za najbolje europske sponzorske projekte u 2015.,  koju po 9. put dodjeljuje European Sponsorship Association (ESA), održat će se 11. veljače 2016. u Londonu. Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. dobitnik je priznanja „2015 SPORTO“, koje je u studenom 2015. najboljim projektima iz regije dodijelilo Slovensko društvo za marketing, čime je nominirano kao hrvatski predstavnik za jednu od najatraktivnijih europskih nagrada u području sponzorstava i marketinga. 

GRAWE-ov nagrađeni projekt PoKRENI sudjeluje u izboru za najbolji projekt u specijalnoj kategoriji Best of Europe Award zajedno s ostalim odabranim nacionalnim pobjednicima iz deset europskih zemalja, uključujući Belgiju, Finsku, Irsku, Nizozemsku, Njemačku, Sloveniju, Srbiju, Švedsku i Švicarsku. 

Nezavisni međunarodni žiri odabrao je spomenute finaliste među svim nacionalnim nominiranim projektima. Prilikom odabira najboljih projekata žiri je ocjenjivao kriterije kao što su planiranje sponzorstva, izvedba i evaluacija. 

Nagrada „Best of Europe“ jedna je od glavnih nagrada na godišnjoj ceremoniji ESA Excellence Awards. Devetu godinu za redom, Nagrada privlači nominacije iz čitave Europe i pokriva i nacionalne i međunarodne kampanje.  

“Počašćeni smo što smo pozvani od strane ESA-e da sudjelujemo i ponosni što su naši uspjesi prepoznati izvan granica Hrvatske. Ovogodišnji nominirani projekti su zaista izvrsni i biti nominiran u takvoj konkurenciji za nagradu „Best of Europe“ za nas predstavlja odličan početak godine,” izjavila je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela korporativnih komunikacija i marketinga u GRAWE Hrvatska d.d.:Karen Earl, predsjednica European Sponsorship Association je dodala: “ESA-in najvažniji cilj je kontinuiran rad na podizanju standarda diljem industrije, kroz edukaciju i stalni rad na profesionalnom razvoju. Mi vidimo nagradu „Best of Europe“ kao nešto što povezuje nacionalne partnere koji teže promicanju najbolje prakse i slave izvrsnost u sponzorstvima na svojim tržištima.”

Komentirajte prvi

New Report

Close