FOTO: Lidl u Zagrebu otvorio još jednu trgovinu po modernom konceptu

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2016. u 12:26
Foto: Lidl

Riječ je o šestom po redu modernom Lidlu u Hrvatskoj, a novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce.

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja s modernizacijom svoje prodajne mreže koja trenutno broji 89 trgovina diljem Hrvatske. U zagrebačkim Donjim Sveticama ponovno je otvorena jedna od najposjećenijih Lidlovih trgovina koja je u potpunosti preuređena prema novom konceptu gradnje i dizajna.

Riječ je o šestom po redu modernom Lidlu u Hrvatskoj, a novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Lidl će u novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete. Modernu trgovinu u Donjim Sveticama svečano su ponovno otvorili voditeljica trgovine Željka Golec, uz pomoć regionalnog voditelja prodaje Tomislava Križnjaka, a poznati hrvatski komičar Goran Vugrinec Goc vodio je svečano otvorenje.

Glazbena škola Zlatka Balokovića razveselila je sve prisutne svojim glazbenim programom, a Lidl je i ovaj put lokalnoj zajednici dao svoj doprinos donacijom spomenutoj glazbenoj školi. Kupci i posjetitelji imali su priliku uživati u finim krafnama, slatkišima, kavi, čaju i balonima, ali i ekskluzivnim kuharicama „Mate i Tomaž“ koje je Lidl dijelio na ponovnom otvaranju modernizirane trgovine. Najmlađe je posebno razveselio Sveti Nikola koji je mališanima dijelio slatkiše. Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce Prodajni prostor moderne trgovine u Donjim Sveticama iznosi cca 1700 m2, a kupcima će na raspolaganju biti 198 parkirnih mjesta.

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utječu na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika.

Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost, a osim u zagrebačkim Donjim Sveticama, trgovine izgrađene prema novom konceptu otvorene su još i u zagrebačkoj Dubravi, Zaprešiću, Osijeku, Zaboku i Bjelovaru.

Komentirajte prvi

New Report

Close