Formiran Oaklins, nova globalna grupacija sa 60 ureda u 40 zemalja

Autor: Objava za medije , 19. listopad 2016. u 15:43
Foto: Screenshot

Oaklins postaje jedna od najvećih i najiskusnijih globalnih savjetničkih kuća u projektima spajanja i preuzimanja (M&A) i korporativnim financijama sa snažnim fokusom na 14 industrijskih sektora i 60 ureda u glavnim financijskim centrima diljem svijeta.

Oaklins postaje jedna od najvećih i najiskusnijih globalnih savjetničkih kuća u projektima spajanja i preuzimanja (M&A) i korporativnim financijama sa snažnim fokusom na 14 industrijskih sektora i 60 ureda u glavnim financijskim centrima diljem svijeta. Kroz novu međunarodnu strukturu, Oaklins je u mogućnosti savjetovati privatne dioničare, financijske investitore i korporativne klijente na još većim i složenijim transakcijama, osiguravajući bolje rezultate našim klijentima.

 

Oaklinsov internacionalni tim s ekspertnim znanjima u specifičnim industrijama još će efikasnije koristiti i dijeliti iskustva 700 profesionalaca diljem svijeta. Lokalni će timovi u svakom projektu biti ojačani globalnim specijalistima. Uz pomoć novog globalnog IT sustava olakšana je suradnja članova međusobno, kao i razmjena znanja unutar sektora, različitih tržišta kao i trendova u valuacijama kompanija. U nadolazećim godinama 14 fokusiranih istraživačkih timova podržat će daljnji rast Oaklinsa kao jakog globalnog igrača u području financijskog savjetovanja u mid-market segmentu.

 

Florian von Alten, partner u Oaklins Germany i Predsjednik Oaklins International je izjavio:

„Izuzetno smo zadovoljni što se M&A International odlučio na ovako veliki iskorak osnivanjem Oaklinsa kao jake globane firme. Klijenti danas žele da njihovi financijski savjetnici budu sposobni pristupiti kupcima i prodavateljima u svakom kutu svijeta. Od danas ćemo izdignuti naše bliske odnose formirane kroz lokalne urede, na svjetsku razinu, i učiniti Oaklins integriranom nezavisnom globalnom M&A savjetničkom kućom, sa snažnim fokusom na ekspertizu u različitim industrijama.

 

Željko Perić, osnivač i direktor Capera, ekskluzivne hrvatske članice Oaklinsa izjavio je:

U 12 godina od osnutka Capera završili smo projekte vrijedne preko 5 milijardi kuna. U zadnje dvije godine, od našega prijema u organizaciju, značajano smo unaprijedili opseg i kvalitetu naše usluge. Sve što donosi nova reorganizacija u Oaklins omogućit će nam još jedan veliki iskorak u odnosu na konkurenciju i podizanje razine naše usluge na još viši nivo. Naši sadašnji i budući hrvatski klijenti, povjerivši projekt nama, mogu računati i na angažman globalnih resursa i eksperata Oaklinsa za maksimalnu realizaciju njihovih ciljeva.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Sretno!

Super za Perica…. imat ce umjesto 0 dealova godisnje 0,1 deal godisnje….

New Report

Close