Dvoje novih direktora u prodaji GRAWE Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2016. u 09:22
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Politika poslovanja društva GRAWE Hrvatska d.d. utemeljena je na individualnom pristupu korisniku.

Daniela Konjević i Srđan Anić novi su direktori područja u zastupničkom kanalu prodaje GRAWE Hrvatska d.d. Oboje imaju višegodišnje iskustvo rada u direktnoj prodaji osiguranja i vođenju ljudi.

Daniela Konjević završila je Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Prije dolaska u GRAWE obnašala je više voditeljskih funkcija u prodaji osiguravajućeg društva Allianz i bila voditelj ključnih kupaca u Triglav osiguranju.  

Srđan Anić završio je Diplomski sveučilišni studij Poslovne ekonomije na Ekonomskom  fakultetu u Splitu, smjer Menadžment. Od 2011. do kraja 2015. obavljao je više poslova u prodaji osiguravajuće kuće Allianz, a posljednje je bio Koordinator razvoja prodaje.   

Politika poslovanja društva GRAWE Hrvatska d.d. utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. U skladu s takvim pristupom tržištu Društvo je izgradilo jaku prodajnu mrežu od gotovo 500 prodajnih savjetnika koji rade u 62 ureda i svojim profesionalnim pristupom stoje na usluzi zahtjevima korisnika. Poslovanje je usmjereno na pružanje usluga fizičkim osobama te malim i srednjim poduzećima svih vrsta djelatnosti.

Kolege Konjević i Anić će svojim znanjima i iskustvima doprinijeti daljnjem razvoju zastupničke prodajne mreže. Oboje će biti zaduženi za područja unutar regije Središnja Hrvatska. 

Komentirajte prvi

New Report

Close