dm s tržišta povlači proizvod, nemojte ga konzumirati i vratite ga u trgovinu

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2018. u 09:38
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama.

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukaoproizvod dmBio riža dugog zrna Natur 1 kg s rokom trajanja 26.10.2019. i 23.11.2019. dm povlači proizvod jer nije moguće isključiti prisutnost povišenih vrijednosti aflatoksina, metaboličkih nusproizvoda koje mogu proizvesti različite vrste plijesni, a koje mogu utjecati na zdravlje ako se uzimaju kroz dulje vremensko razdoblje.

Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 26.10.2019. i 23.11.2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na bočnoj strani pakiranja. Molimo kupce da navedeni proizvod ne konzumiraju te da ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca, poručuje dm. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close