BILLA predstavlja koncept svježeg i uslužnog supermarketa u susjedstvu

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2016. u 13:07
Foto: Billa

Pekarnice u BILLA supermarketima svaki dan nude tople, hrskave, ukusne i svježe pečene pekarske proizvode, peciva i kruh.

Onaj poseban i svima drag miris svježe pečenog, toplog kruha širi se BILLA supermarketima, jer odjel pekarnice tijekom cijelog dana priprema i peče peciva i kruh za svaki ukus. Pekarski proizvodi iz vlastite proizvodnje osiguravaju svježinu i najbolju kvalitetu te odjeli pekarnice u svakom trenutku nude svježe pečene i tople prekarske proizvode. Uz vlastitu proizvodnju, gotovi proizvodi vodećih domaćih pekarskih industrija i manjih lokalnih proizvođača svakodnevno se svježi dostavljaju u naše supermarkete.

Od 14.4.2016. započela je nova BILLA kampanja za pekarnice u supermarketima u kojoj u suradnji s glumicom Suzanom Nikolić želimo našim kupcima još više približiti svježinu asortimana u BILLI te koncept svježeg i uslužnog supermarketa u susjedstvu u kojem će uvijek dobiti svjež, ukusan proizvod i kvalitetnu pomoć i preporuku našeg osoblja.

Više od 200 različitih proizvoda – to je ono što BILLA pekarnice nude svaki dan, jer želimo zadovoljiti svakog kupca, različite ukuse i prehrambene odabire. U ponudi se nalazi široka paleta peciva i kruha od raznih vrsta brašna, s dodatkom sjemenki i začina te razne slatke i slane pekarske delicije.

U BILLA pekarnici možete pronaći detaljne informacije o svakom proizvodu s točnim specifikacijama sastojaka, vrstama brašna i ostalim podacima koji vam mogu biti važni pri odluci o kupnji. Uz to, uvijek su vam na raspolaganju naši djelatnici koji će vam dati savjete i informacije i pomoći vam u odabiru proizvoda.

Prolistajte i BILLA katalog gdje vam svakog tjedna toplo preporučujemo najpovoljnije cijene pekarskih proizvoda i slastica, a naši djelatici u supermarketu će vam rado pomoći da pronađete željeni kruh, pecivo ili slatki savitak.

U svakom zalogaju uživajte bezbrižno jer kontinuirano educiramo naše djelatnike kako bi proizvodi koje svakodnevno pripremaju i peku za vas zadovoljili najviše standarde i sve vaše zahtjeve u segmentu kvalitete. U taj proces aktivno su uključeni i naši dobavljači te lokalni proizvođači kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate i ponudili vam samo najbolje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close