Željko Županić novi direktor logistike Carwiz rent a car-a

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2018. u 09:45
Foto: Press

Na novoj poziciji će pokrivati aktivnosti organizacije procesa vođenja i izvođenja poslova u sektoru logistike, optimizaciju radnih procesa, brigu o troškovima logističkih operacija.

Željko Županić novi je direktor logistike CARWIZ rent a car-a. Na novu poziciju dolazi s mjesta voditelja voznog parka IGH Instituta na kojem je proveo posljednje dvije godine poslovne karijere.

Tijekom dugogodišnje uspješne karijere koju je započeo 2001. godine, obnašao je, između ostalog odgovorne dužnosti na pozicijama voditelja poslovnice Auto Management Centra, Voditelja voznog parka AutoZubak te Zamjenika voditelja post prodaje u FLEET rent a caru.

Na novoj poziciji će pokrivati aktivnosti organizacije procesa vođenja i izvođenja poslova u sektoru logistike, optimizaciju radnih procesa, brigu o troškovima logističkih operacija. Pratit će carinske zakone uključujući i međunarodne ugovore i brigu o poslovanju CARWIZ rent a cara u skladu sa zakonima kao i o pravilnosti postupaka koji su vezani za protok vozila i popratne opreme u skladu sa državnim zakonima.

Komentirajte prvi

New Report

Close