Željko Filipović novi je član Uprave Zagorje – Tehnobetona d.d.

Autor: Objava za medije , 03. veljača 2014. u 10:54
Marko Jurinec/PIXSELL

Dolazak Željka Filipovića u Upravu Zagorje – Tehnobetona d.d. logičan je potez za daljnje kvalitetno poslovanje i postizanje novih strateških ciljeva Zagorje – Tehnobetona d.d.

Uprava Zagorje – Tehnobetona d.d. osnažena s novim članom Uprave, Željkom Filipovićem, mag. oec. koji je na novu dužnost stupio sa manadžerske pozicije Fine GS.

Uz nedugo postavljenog Predsjednika Uprave Michaela Grubera iz renomirane njemačke građevinske tvrtke Max Bögl, i dosadašnjeg člana Uprave Stjepana Gluhakovića, dolazak Željka Filipovića u Upravu Zagorje – Tehnobetona d.d. logičan je potez za daljnje kvalitetno poslovanje i postizanje novih strateških ciljeva Zagorje – Tehnobetona d.d.

Tehnobeton d.d.

Poslovanje građevinske tvrtke Zagorje-Tehnobetona d.d. seže u davnu 1946. godinu. Zagorje – Tehnobeton d.d. djeluje sa svojim strateškim partnerom – tvrtkom Max Bögl iz njemačkog Neumarkta, s ciljem zajedničkog nastupanja na tržištu. 900-tinjak građevinskih radnika i stručnjaka zaposlenih u grupi Zagorje-Tehnobeton d.d. izvelo je neke od najkompleksnijih građevinskih zahvata, do potpune funkcionalnosti, u zemlji i inozemstvu, brojne hotele, sportske dvorane, trgovačke i poslovne centre, objekte raznih namjena te kilometre najzahtjevnijih dionica autocesta i cesta, vijadukata i mostova.

Lider je u proizvodnji AB montažne konstrukcije za različite namjene uz pripremu projekata iz vlastitog projektnog biroa, a ističe se i u proizvodnji elektroprograma, betonske galanterije kao i u visokokvalitetnoj proizvodnji betona. Za svoje vrhunsko poslovanje tijekom godina, tvrtka i njeni stručnjaci dobili su brojna domaća i međunarodna priznanja. Danas je to jedna od vodećih građevinskih tvrtki u regiji sa iskustvom poslovanja kako na Hrvatskom tako i na inozemnim tržištima od Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Makedonije do Slovenije, Mađarske i Austrije.

Komentirajte prvi

New Report

Close