Zagrebačka banka dobila novu članicu Uprave

Autor: Poslovni.hr , 04. siječanj 2016. u 11:58
Foto: Zagrebačka banka

Dijana Hrastović profesionalnu je karijeru započela u Zagrebačkoj banci i ima bogato profesionalno i međunarodno iskustvo unutar Grupe UniCredit.

Gospođa Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke za Maloprodaju, odlučila je od 1. siječnja 2016. nastaviti svoju profesionalnu karijeru izvan Zagrebačke banke i Grupe UniCredit. Dijana Hrastović, članica Uprave dosada zadužena za Podršku bankarkom poslovanju, nakon odlaska gospođe Daniele Roguljić Novak preuzet će upravljanje poslovima Maloprodaje. Podrška bankarskom poslovanju od 1. siječnja 2016. u nadležnosti je zamjenika predsjednika Uprave g. Romea Colline.

Dijana Hrastović profesionalnu je karijeru započela u Zagrebačkoj banci i ima bogato profesionalno i međunarodno iskustvo unutar Grupe UniCredit.

Zaposlila se u Zagrebačkoj banci 1995. godine u odjelu Upravljanja rizicima. Karijeru gradi u odjelu Razvoja proizvoda gdje je 1997. imenovana direktoricom odjela. 1998. imenovana je na funkciju regionalne direktorice u Maloprodaji, a 2000. postaje zamjenica direktorice Maloprodaje. Slijedom strukturnih promjena u Maloprodaji, imenovana je direktoricom Regije Zagreb jug 2003. Dvije godine kasnije, 2005. postavljena je na funkciju direktorice Obiteljskog bankarstva u Maloprodaji, koju je obnašala iduće četiri godine.

2009. širi svoje profesionalno iskustvo na drugim tržištima i u međunarodnom okruženju. Slijedi prelazak u Bank Austriju – diviziju Srednje i istočne Europe, prvo na mjesto direktorice Marketinga i segmenata u Maloprodaji za regiju Srednje i istočne Europe, a nakon toga preuzima funkciju direktorice Upravljanja zemalja u razvoju, s glavnim fokusom na tržišta Češke i Slovačke i projekt spajanja dvije banke.

Naposlijetku, 2013. postavljena je na funkciju direktorice Marketinga i segmenata u UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia u Češkoj.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close