Yana Mikhailova imenovana regionalnom direktoricom tvrtke Nestlé Adriatic

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2015. u 16:27
Foto: Nestlé

Yana Mikhailova tvrtki Nestlé pridružila se 1996. godine.

Yana Mikhailova imenovana je regionalnom direktoricom tvrtke Nestlé Adriatic. Na tom je mjestu naslijedila Ansgara Bornemanna, koji je navedenu funkciju obnašao od siječnja  2013. godine, a sada preuzima poziciju generalnog direktora tvrtke Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju.

Yana Mikhailova tvrtki Nestlé pridružila se 1996. godine kada je preuzela poziciju  regionalne voditeljice prodaje tvrtke Nestlé Rusija. Od 2000. godine zauzima različite funkcije u odjelu marketinga konditorskih proizvoda, da bi u travnju 2004. godine bila imenovana direktoricom marketinga Nestlé konditorske kategorije za čitavu Rusiju. Nastavak karijere donio joj je napredovanje do pozicije regionalne direktorice 

Nestlé Purina Petcare Rusija, Ukrajina & ZND (Zajednica nezavisnih država). Njena odlučnost i usmjerenost na rezultate bili su ključni čimbenici za značajne poslovne rezultate Nestlé Purina Petcarea koje ostvaruje u Istočnoj Europi.  

U rujnu 2012. godine Yana Mikhailova imenovana je voditeljicom marketinga tvrtke Nestlé za Ukrajinu i Moldaviju, gdje značajno doprinosi razvoju tržišta Ukrajine i Moldavije, ostvarujući neprestani rast u 

“Iznimno sam ponosna što postajem dijelom Nestlé Adriatic tima. Nestlé je ostvario mnogo na tržištima regije, od akvizicije tvrtke Centroproizvod do neprestanih inovacija i proširenja portfelja. Zahvaljujući snažnom i predanom lokalnom timu, sigurna sam da ćemo nastaviti tržištu nuditi najvišu kvalitetu te jačati našu poziciju”, izjavila je Yana Mikhailova, regionalna direktorica tvrtke Nestlé Adriatic.

Komentirajte prvi

New Report

Close