Vasil Milev voditelj Odjela neizravnih poreza u EY-u Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 06. studeni 2017. u 11:25
Foto: Press

Vasil dolazi u porezni odjel EY-a iz Londona gdje je zadnje dvije godine, u tvrtki iz „velike četvorke“, bio dio tima specijaliziranog za porez na dodanu vrijednost za bankarski sektor i industriju osiguranja.

Hrvatski ured konzultantsko-revizorke tvrtke EY imenovao je Vasila Mileva za voditelja Odjela neizravnih poreza.

Vasil dolazi u porezni odjel EY-a iz Londona gdje je zadnje dvije godine, u tvrtki iz „velike četvorke“, bio dio tima specijaliziranog za porez na dodanu vrijednost za bankarski sektor i industriju osiguranja. Karijeru je započeo 2011. godine kao asistent za poreze u EY-u Bugarska gdje je kroz rad na brojnim domaćim i inozemnim projektima stekao bogato iskustvo iz područja poreza. Ima diplomu međunarodnog i europskog poreznog prava, uz specijalizaciju iz područja poreza na dodanu vrijednost, sa Sveučilištu u Lundu u Švedskoj, gdje su mu mentori bili su prof. Ben Terra i izv. prof. Oskar Henkow, cijenjeni akademici i stručnjaci iz područja PDV-a.

Milev ističe: „Veseli me što sam se pridružio poreznom timu u EY-u u Hrvatskoj, najnovijoj zemlji članici Europske unije. Vjerujem da ću svojim znanjem i iskustvom, koje sam stekao radom u nekoliko zemalja Europske unije, pomoći u stvaranju dodatnih prilika za domaće i internacionalne klijente s kojima surađuje lokalni EY tim.“

Komentirajte prvi

New Report

Close