U TRCZ Grupu stigao iz Zubaka, danas je čelnik tvrtke za upravljanje voznim parkovima

Autor: Tomislav Hrastovčak , 06. prosinac 2012. u 11:05
Krešimir Dobrilović

Krešimir Dobrilović je nedavno imenovan na čelnu poziciju tvrtke Flota d.o.o., tvrtke članice TRCZ Grupe, specijalizirane za upravljanje voznim parkovima.

Krešimir Dobrilović je nedavno imenovan na čelnu poziciju tvrtke Flota d.o.o., tvrtke članice TRCZ Grupe, specijalizirane za upravljanje voznim parkovima. Dobrilović trenutno obnaša i funkciju člana Uprave Fleeta, rent-a-car kompanije TRCZ Grupe. Evo što je o svojoj novoj poziciji i karijeri kazao za Poslovni.hr…

Koji su vaši prioriteti na čelnoj poziciji tvrtke Flota d.o.o.?

U prvom redu, realizirati ciljeve zadane poslovnom strategijom TRCZ Grupe. Na razini Grupe smo danas jedan od tržišnih lidera i na tom tragu ćemo u kratkom roku nastojati kroz ostvarenje ciljeva pozicionirati i tvrtku Flota. Uz to, naša je misija tržištu osigurati inovativne i moderne usluge koje svojom svrhom čine naše klijente zadovoljnima i kroz modernu uslugu, nas kao tvrtku – poslovnim trendsetterom u našoj branši.

Trenutno obnašate i funkciju člana Uprave Fleeta, rent-a-car kompanije TRCZ Grupe. Koji su Vaši planovi u kontekstu poslovne povezanosti Flote i Fleeta?

Budući u oba slučaja raspolažemo velikim brojem vozila unutar flote, logično je da ćemo koristeći raspoložive resurse organizirati poslovanje kroz prednost koji ta činjenica nudi. Naš je prioritet u svakom trenutku biti na usluzi našim klijentima i u najkraćem roku im osigurati najkvalitetniju moguću uslugu. Na taj način vjerujemo da možemo odgovoriti svim potrebama klijenata i uvijek imati zadovoljnog i vjernog korisnika. Tu se ne radi samo o spomenute dvije tvrtke već i svim ostalim tvrtkama koje posluju u sklopu TRCZ Grupe – u prvom redu Autoservisne mreže kojom raspolažemo te svih ostalih djelatnosti koje zaokružuju cjelinu TRCZ Grupe kao jednog od vodećih ponuđača usluga unutar domaće auto industrije.

Opišite nam ukratko svoj dosadašnji profesionalni put.

Dugogodišnju karijeru započeo sam još kao student i prošao sve faze u operativnom radu u poslovnicama Budget rent-a-cara. Sljedeća postaja bio je Generalturist gdje sam vodio rent-a-car segment poslovanja. 2007. godine prelazim u Auto Zubak gdje sam prvo radio u sklopu projekta rent-a-car usluge te tvrtke. Nakon toga, krajem prošle godine prelazim  u TRCZ Grupu, na poziciju izvršnog direktora Fleet Rent-a-car i  odnedavno Flote (upravljanje voznim parkovima). Diplomirao sam na Višoj tehničkoj školi Zagreb. Usavršavao se na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (GMP) i Innovation Instituteu.

Što je bilo presudno u odluci o prelasku u TRCZ?

O TRCZ Grupi se u posljednje vrijeme sve više zna u javnosti, no moram još jednom napomenuti da je riječ o vrlo stabilnoj kompaniji s vrlo respektabilnim poslovnim planovima za budućnost. Nije naodmet istaknuti da je tvrtka zadržala pozitivnu razinu poslovanja tijekom kriznih godina i u budućnosti planira dodatan rast i širenje. Znajući sve navedeno, kao i ekspertnu razinu vodećih kadrova Grupe s kojom trenutno surađujem, moja odluka o prelasku je i više nego logična.

Komentirajte prvi

New Report

Close