Turistička kompanija Uniline imenovala novu članicu Uprave

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2017. u 12:09
Foto: Press

Iznimno sam ponosna na svoje članstvo u Upravi kompanije Uniline, vodeće turističke kompanije u sektoru putničkih agencija i touroperatora, izjavila je.

Nakon četrnaest godina rada u turističkoj kompaniji Uniline, Edita Petaros imenovana je članicom Uprave. Poslovnu karijeru u Uniline-u započela je odmah po završetku fakulteta na mjestu referentice 2003. godine, gdje je kroz godine poslovanja i dokazivanja nadograđivala svoje znanje i stečeno iskustvo usmjeravala na različita polja poslovanja. Tijekom četrnaest godina radnog iskustva, Petaros je svoje sposobnosti vođenja i upravljanja timom dokazala na brojnim pozicijama koje je obnašala. Uz novoizabranu Editu Petaros, Upravu turističke kompanije Uniline čine predsjednik Uprave – Boris Žgomba te Sandra Gobin – članica Uprave.

Iznimno sam ponosna na svoje članstvo u Upravi kompanije Uniline, vodeće turističke kompanije u sektoru putničkih agencija i touroperatora. Za mene je velika čast, ali i odgovornost baš na 20. godišnjicu kompanije postati članicom Uprave. Cilj i fokus mi je utjecati na rast i razvoj novih segmenata poslovanja te jačanje tržišne pozicije u Hrvatskoj i široj regiji. – izjavila je Petaros.

Uz trenutnu funkciju direktorice Sektora rent-a-car i logistike, Petaros će obnašati i funkciju članice Uprave čime je i dalje odgovorna za rent-a-car, kompanije u regiji, odjel logistike, hotelski management te zajedničke službe kompanije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close