Tražite posao? Farmeron je u potrazi za talentima

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2013. u 15:00
Ilustracija (Guliver/Thinkstock)

Farmeron je na svojim službenim web stranicama objavio oglas za posao u kojem traže talentirane i ambiciozne menadžere.

Zanima vas kreiranje novih proizvoda koji će promijeniti svijet? Čitajte dalje. Možda je upravo ovo prilika za vaš posao iz snova.

Farmeron je na svojim službenim web stranicama objavio oglas za posao u kojem traže talentirane i ambiciozne menadžere za softverske proizvode (produkt menadžere) koji će inženjerima pomagati u ostvarivanju vizije te kompanije. 'U potrazi smo za vrhunskim profesionalcima koji će se pridružiti našem rastućem timu te koji dijele našu strast i želju da ostave neki trag na ovom svijetu kroz kreiranje sofisticiranih i uzbudljivih poslovnih alata za upravljanje u poljoprivredi', navodi se u oglasu.

Osim toga, navodi se i kako je temeljni zadatak produkt menadžera upravljati razvojem samog proizvoda tijekom njegova životnog ciklusa. Dakle, od samog početka kada je ideja tek u nastanku pa sve do lansiranja gotovog proizvoda na tržište. Produkt menadžer će surađivati  u timu sa različitim profesionalcima uz čiju će pomoć definirati i razvijati 'briljantne' značajke novog proizvoda. Isto tako, zadatak produkt menadžera je da kroz set razvojnih akcija i koraka omogući realizaciju svih ideja. 

Za one koji ne znaju, Farmeron je hrvatska startup-tvrtka poznata po softveru koji poljoprivrednicima omogućuje praćenje podataka o njihovoj stoci. Osnivač tvrtke je Matija Kopić koji je, odrastajući na slavonskoj farmi, promatrao oca kako se muči s hrpom dokumenata potrebnih za vođenje farme. Stoga je, kad je počeo studirati informatiku, odlučio svoje iskustvo pretvoriti u posao i tu počinje njegova priča.

U oglasu za posao, koji je Farmeron objavio na svojim stranicama, navodi se i kako traže spretne, djelotvorne i oštroumne ljude koji su spremni preuzeti odgovornost za svoj rad. 'Nama ne treba netko tko će nas slijepo slijediti, trebaju nam ljudi koji su spremni suočiti se sa svakodnevnim izazovima. Netko tko može učiti brzo…', navodi se u oglasu. 'Prije nego se prijavite, imajte na umu da se pridružujete ljudima koji su duboko posvećeni prijateljstvu, lojalnosti, znanju i radikalnim inovacijama.'

Zanimljivo je da u Farmeronu od prijavljenih kandidata ne zahtijevaju životopis jer, kako navode, smatraju da je on beskoristan. Umjesto toga, žele da im kandidati pošalju pismo u kojem će u kratkim crtama prepričati svoj život te opisati projekte na kojima su radili, odnosno svoje dosadašnje iskustvo. Sve tražene karakteristike, vještine i sposobnosti koje bi kandidati trebali posjedovati možete pogledati na njihovim stranicama gdje su navedeni i kontakti potrebni za prijavu. 

Ukoliko ste se pronašli u navedenom opisu, požurite sa sastavljanjem pisma jer je natječaj za posao otvoren do kraja ovog mjeseca, odnosno do 28. veljače. Sve ostale detalje  o samom natječaju i ostale informacije možete pronaći ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

svi umiremo prije ili kasnije, koja ironija…samo taj podatak trebao bi biti dovoljan da sami sebe ne teroriziramo iscrpljujemo trivijalnostima, visim ciljevima, grizemo se zbog neceg..olaksamo si zivot…disemo svaki dan…medjutim ne , mi kreiramo sami sebi okvire iz kojih u biti ne zelimo..trazimo izlike i razloge sto je tome tako u drugima u drustvu u situaciji…nitko nama nije kriv sto mi ne zivimo osim nas samih i jednog dana kad vise nebudemo imali sanse nista promijeniti netko ce nam to reci u najgorem momentu,kad nebudemo nosili stitove tastine…ako ne nista barem cemo onda moci napisati knjigu o onome sto nismo ucinili, mogli smo a sad je blizu kraj…

New Report

Close