Tomislav Gregurić preuzima vodstvo hrvatskog ureda Jones Lang LaSallea

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2013. u 11:06
Tomislav Gregurić (Igor Kralj/PIXSELL)

Jones Lang LaSalle je objavio kako će Tomislav Gregurić, voditelj Odjela poslovanja uredskim prostorima, preuzeti vodeću poziciju u poslovanju tvrtke Jones Lang LaSalle u Hrvatskoj.

Jones Lang LaSalle je objavio kako će Tomislav Gregurić, voditelj Odjela poslovanja uredskim prostorima, preuzeti vodeću poziciju u poslovanju tvrtke Jones Lang LaSalle u Hrvatskoj.

Tomislav Gregurić zamijeniti će Jensa Moller Madsena koji je četrnaest godina vodio hrvatsko poslovanje u ime tvrtke Bradmore, King Sturge i na poslijetku Jones Lang Lasalle te koji je nakon kratke stanke odlučio napustiti Jones Lang LaSalle kako bi se posvetio vlastitim interesima, stoji u priopćenju.

Jens Moller Madsen aktivan je u SEE regiji od 1997. godine, gdje je prvotno bio suosnivač tvrtke Bradmore Consulting (preuzete od strane King Sturge 2005. godine). Bio je partner u tvrtci King Sturge i glavni partner za njihove urede SEE regije, a nakon spajanja s tvrtkom Jones Lang LaSalle 2011. godine, postao je odgovoran za poslovanje Jones Lang LaSallea u SEE regiji Richard Batten, član upravnog odbora EMEA regije, komentirao je: “Jens Moller Madsen odigrao je važnu ulogu u izgradnji vodeće tržišne pozicije u Hrvatskoj i SEE regiji, a imao je i značajan utjecaj prilikom odvijanja većine međunarodnih investicijskih transakcija na hrvatskom tržištu nekretnina u posljednjih pet godina. Željeli bismo mu zahvaliti na predanom radu i doprinosu u gradnji uspjeha i reputacije tvrtke u čitavoj regiji.”

Jens Moller Madsen dodao je: “ Želio bih se zahvaliti svim klijentima i kolegama iz tvrtke na uspješnoj i inspirirajućoj suradnji tijekom svih godina. Uvjeren sam kako će moj nasljednik Tomislav Gregurić uspješno voditi poslovanje i dovesti ga na još višu razinu.”

Tomislav Gregurić je preuzeo cjelokupni nadzor hrvatskog poslovanja počevši od 01. srpnja 2013 .godine. Gospodin Gregurić ima više od trinaest godina iskustva na hrvatskom tržištu nekretnina, poglavito u sektoru poslovanja uredskim prostorima kao njegovom ključnom polju ekspertize.

“Tomislavovo bogato iskustvo u poslovanju sa zakupnicima i investitorima, kao i dubinsko poznavanje lokalnog tržišta, idealno odgovara poziciji u Hrvatskoj i omogućiti će tvrtci Jones Lang LaSalle da nastavi tražiti i ostvarivati nove prilike za širenje poslovanja”, dodao je Richard Batten.

Komentirajte prvi

New Report

Close