Tomislav Dekalić novi direktor Arena Centra upravljanje d.o.o.

Autor: Objava za medije , 02. veljača 2015. u 10:21
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Tomislav Dekalić, preuzeo je mjesto direktora, a na ovoj funkciji, naslijedio je Mike Pugha koji je do sada vodio upravljački tim centra.

Nakon vrlo uspješne 2014.godine i odličnih poslovnih rezultata, tvrtka TriGranit Management Company u ime vlasnika (TriGranit Developement Corporation i Heitman European Property Partners IV), imenovala je novog direktora tvrtke Arena Centra upravljanje d.o.o. odgovorne za cjelokupno upravljanje i poslovanje trgovačko zabavnog centra Arena Centar. Tomislav Dekalić, preuzeo je mjesto direktora, a na ovoj funkciji, naslijedio je Mike Pugha koji je do sada vodio upravljački tim centra. 

Arena Centar koji je u protekloj godini posjetilo 8,7 milijuna posjetitelja, ujedno je zabilježio rast posjećenosti od 5 posto i prometa zakupaca od 6 posto. U protekloj godini u Arena Centru je otvoreno 25 novih trgovina, a centar se od otvaranja profilirao kao preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brandova na domaće tržište. Svoju lokaciju za posao tu su pronašli prvi LEGO® Certified Store u jugoistočnoj Europi kao i europski maloprodajni lanac LPP sa svojih 5 trgovina: Reserved, Mohito, Sinsay, Cropp i House te priznati međunarodni brandovi poput: Napapijri, He by Mango, LTB i Alpstories. 

Na čelu sa Tomislavom Dekalićem, Arena Centar će se nastaviti razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena. Dodatni fokus bit će stavljen i na ponudu za turiste kao dio ponude Arena Centra ali i grada Zagreba. 

“Kao jedan od najuspješnijih shopping centara u portfoliu tvrtke TriGranit Management, Arena Centar za nas ima veliku važnost. Vrlo smo zadovoljni sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini i nastavljamo tražiti mogućnosti za daljnji napredak i razvoj kako bismo zadržali prvenstvo na hrvatskom tržištu. Ponosni smo što smo imenovali domaćeg direktora koji ima potrebna znanja i vještine da odvede centar naprijed“, rekla je Katharine Pendler, čelnica za Upravljanje imovinom u tvrtci TriGranit Management. 

Komentirajte prvi

New Report

Close