Thomas Sichla je novi predsjednik Komore

Autor: Objava za medije , 25. siječanj 2019. u 10:13
FOTO: Press

Rizničar i član uprave dr. Thomas Sichla izabran je za novoga predsjednika Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore.

Dosadašnji rizničar i dugogodišnji član uprave dr. Thomas Sichla novi je predsjednik Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Sichlu, koji je inače i direktor Zagrebačkih otpadnih voda (ZOV), na tu je funkciju izabrala Komorina uprava.

Drago mi je što ću na svojoj novoj funkciji predsjednika pružati našoj Komori podršku u osnaživanju njezinog renomea u javnosti, promicanju interesa naših tvrtki-članica te daljnjem jačanju njemačko-hrvatskih gospodarskih odnosa, rekao je Sichla povodom stupanja na dužnost.

Thomas Sichla studirao je kemiju i ekonomiju u Dortmundu. Godine 1996. doktorirao je kemiju. Od 2007. direktor je Zagrebačkih otpadnih voda koje su zadužene za projektiranje, financiranje, gradnju i pogon Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zagreba i pripadajuće infrastrukture. Dr. Sichla ujedno je potpredsjednik Njemačko-slovenske industrijske i trgovinske komore u Ljubljani. 

Komentirajte prvi

New Report

Close