Tanja Roca nova operativna direktorica FLEET rent a cara

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2015. u 10:14
Arhivska fotografija: Petar Glebov / Pixsell

Na novu dužnost unutar TRCZ Grupe dolazi s mjesta voditeljice marketinga Grupe.

Tanja Roca imenovana je operativnom direktoricom FLEET rent a cara. Na novu dužnost unutar TRCZ Grupe dolazi s mjesta voditeljice marketinga Grupe. Na novoj poziciji biti će zadužena za operativno poslovanje u suradnji s generalnim direktorom Krešimirom Dobrilovićem te će vršiti kontrolu i nadzor nad cjelokupnim poslovanjem rent a cara. Uz navedeno, Roca će biti zadužena za koordinaciju s marketinškim odjelom, online poslovanjem te retailom.

U dodadašnjoj karijeri, prije dolaska u TRCZ Grupu, Tanja Roca bila je voditeljica marketinških projekata agencije MPG te voditeljica marketinga MCS Grupe.

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja logičan poslovni nastavak razvoja i usavršavanja stručnosti na više razina operativnog poslovanja. 

„Moj osobni, ali i cilj tvrtke je zadržati poziciju jedne od vodećih rent a car kompanija u Hrvatskoj. Moja osobna zaduženja temelje se na brizi o operativnim segemntima poslovanja, promotivnim djelatnostima ali i vođenju ljudstva, te njihovom upravljanju k ostvarenju zadanih ciljeva“ ističe Tanja Roca, nova operativna direktorica FLEET-a. 

Komentirajte prvi

New Report

Close