Tamara Maćašović imenovana partnericom za reviziju i računovodstveno savjetovanje u PwC Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2016. u 14:59
Foto: Press

Tamara Maćašović pridružila se PwC-u u Coloradu 1995. godine gdje je radila na poslovima revizije i brojnim IPO projektima za klijente iz ‘High Tech’ industrije budući da je u to vrijeme taj segment tržišta značajno rastao

U novu financijsku i poslovnu godinu društvo PwC Hrvatska kreće pojačanim timom partnera. Naime od 1.7.2016. godine, kada službeno počinje poslovna godina društva PwC, dosadašnja direktorica za reviziju i računovodstveno savjetovanje Tamara Maćašović unaprijeđena je na poziciju partnerice u PwC Hrvatska.

Tamara Maćašović pridružila se PwC-u u Coloradu 1995. godine gdje je radila na poslovima revizije i brojnim IPO projektima za klijente iz 'High Tech' industrije budući da je u to vrijeme taj segment tržišta značajno rastao. U 2000. godini promovirana je na poziciju managera u reviziji te nakon 6 mjeseci rada u Kaliforniji dolazi u Zagreb. Od tada je voditelj projekata revizije i savjetovanja za klijente različitih veličina, sudjeluje na projektima u različitim zemljama unutar mreže PwC-a, a posljednjih se nekoliko godina usredotočila na savjetovanje manjih društva i poslovnih poduhvata u Hrvatskoj.

U 2006. godini promovirana je na poziciju direktora. Uz dugogodišnje iskustvo u revizorskim i računovodstvenim projektima, Tamara Maćašović aktivno sudjeluje u razvoju PwC's Academy, obrazovnog segmenta PwC-a, računovodstvenog savjetovanja i na projektima vezanim uz IT rizike. Uz iscrpno poznavanje međunarodnih i hrvatskih računovodstvenih standarda i propisa, posjeduje i iskustvo u području korporacijskog upravljanja, poslovnih procesa, internih kontrola, održivog poslovanja te procjene rizika.

Neki od njezinih značajnijih klijenata su: Hrvatski Telekom, Agrokor, RTL, Pliva Hrvatska, IBM, NSN, Cisco, Combis, In2, GlaxoSmithKline, Sandoz, Novartis, i B.Braun.

Tamara Maćašović ovlašteni je revizor i član Hrvatske revizorske komore, a posjeduje i američki računovodstveni certifikat (Certified Public Accountant – CPA) pri „American Institute of Certified Public Accountants“ (AICPA). Tamara je član i predsjednik nadzornog odbora Hrvatskog Instituta Internih Revizora (HIIR). Uz to, volontira svoje vrijeme i stručne savjete, među ostalima kao mentor u Impact Hub Zagreb te pomažući studentskoj organizaciji AIESEC.

Komentirajte prvi

New Report

Close