Stipe Mesić opet nadzire Ingru

Autor: Poslovni dnevnik , 21. kolovoz 2014. u 21:59
Stipe Mesić

Kostrenčić također predložen za reizbor u NO.

Uprava Ingre uputila je poziv na skupštinu dioničara, zakazanu za 29. rujna. Utvrđuje se da članovima Nadzornog odbora Stjepanu Mesiću i Marijanu-Antunu Kostrenčiću na dan održavanja Glavne skupštine prestaje mandat, pa uprava predlaže njihov reizbor.

Kostrenčić je predložen i za zamjenika predsjednika Glavne skupštine dioničara, a za predsjednika se predlaže akademik Jakša Barbić. Gubitak Ingre  2013. iznosi 193,5 milijuna kuna i bit će prenesen u naredno razdoblje. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

to je da se čovjek ispovraća.

čak i igh bar malo ustranu maknuo svog mogula koji ih je upropastio, a ovi očito svoje fotelje smatraju feudalnom prćijom.

ama baš svaku fotelju u hrvatskoj vezanu za politiku mora zapasati neka osoba koja je dokazano nesposobna i nekompetentna, cv im valjda mora biti niska katastrofalnih rezultata.

svim se silama održava vrijednosni sustav u kojemu je potpuno nebitno znanje, sposobnost i reference i gdje je jedino bitna politička milost, a koja u pravilu obdaruje najgore od najgorih.

koliko će taj penzija i mirovina sakupiti, već ima dvije, još će dobiti za mandat bivšeg precjednika i za NO u Ingre, a još bi neki mogli dodati po neki dinar

uf, sva sreća, od njegovog silnog nadzora Ingra je postala perjanica građevinske industrije

Gdje su oni kineski investitori koje je Mesic dovodio prije godinu dana?

New Report

Close