Sjećate se njega? Od sada ćete ga gledati na RTL-u

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2013. u 14:39
Boris Mišević

Boris Mišević, iskusni televizijski reporter, pridružio se Informativnom programu RTL Televizije.

Boris Mišević, iskusni televizijski reporter, pridružio se Informativnom programu RTL Televizije. 

Mišević je u svojoj karijeri radio za Vijesti CCN-a, a kao novinar, urednik i voditelji istaknuo se u specijaliziranim gospodarskim emisijama te u Informativnom progamu Nove TV. "Prelaskom u redove Informativnog programa RTL Televizije, Boris će kao stručnjak za gospodarsko novinarstvo pojačati uspješni novinarski tim okupljen oko središnje informativne emisije RTL Danas", kažu s RTL-a.

Glavni urednik RTL-a Ivan Lovreček je izrazio zadovoljstvo što u novu sezonu Informativni programa RTL Televizije ulazi s velikim pojačanjem: “Boris je vrhunski televizijski profesionalac koji će kao reporter kontinuirano pratiti gospodarstvo i poslovni sektor, čime želimo nastaviti izgradnju kredibiliteta u području koje je izuzetno važno za sve građane. Njegovim dolaskom RTL Danas još čvršće zauzima poziciju jedne od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.“
"Prelazak na RTL Televiziju za mene predstavlja snažnu motivaciju i veliki izazov. Veselim se novom početku. Uvjeren sam da ću svojim iskustvom i znanjem maksimalno doprinijeti sadržaju kojim RTL svakodnevno informira javnost.  Zahvaljujem se Upravi RTL-u na povjerenju koje mi je ukazala” , izjavio je Mišević povodom dolaska na RTL.

Komentirajte prvi

New Report

Close