Kompas dobio novu predsjednicu Uprave

Autor: Poslovni.hr , 05. srpanj 2017. u 09:25
Foto: Press

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja željeni poslovni iskorak u turizam i destinacijski management.

Sanja Buterin imenovana je predsjednicom Uprave jedne od vodećih domaćih turističkih agencija Kompas d.d.. Na novu dužnost dolazi s mjesta izvršne direktorice Dentsu Aegis Networka, koja slovi za jednu od najvećih svjetskih agencija za tržišno komuniciranje.

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja željeni poslovni iskorak u turizam i destinacijski management.  „Moj osobni, ali i cilj tvrtke je pozicionirati Kompas kao jednu od vodećih turističkih kompanija u regiji. Zadaća cjelokupnog tima kojim ću upravljati je uspješno ostvarivanje poslovnih ciljeva koji će donositi značajan benefit cjelokupnom turističkom sektoru uz kreiranje novih tehnoloških i turističkih trendova u sklopu svakodnevnog poslovanja“ ističe Sanja Buterin, nova predsjednica Uprave Kompasa d.d..

Buterin ima bogatu poslovnu karijeru iza sebe i to na upravljačkim pozicijama nekih od renomiranih domaćih i stranih tvrtki koje posluju na domaćem tržištu te na trzistu CEE regije. Tijekom posljednjih godina, prije dolaska u Kompas, uz navedeni Dentsu Aegis, obnašala je neke od vodećih funkcija u Atlasu, Mercedes-Benz Croatia, Nokiji, Valvolineu, Croatia osiguranju, PZ Autu…

Komentirajte prvi

New Report

Close