Sandro Lovrić je novi izvršni direktor zakupa i nabave Unilinea

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2017. u 10:39
Foto: foto press

Od nove radne okoline očekujem podršku kao i spremnost na promjene, izjavio je Lovrić.

Turistička kompanija Uniline svoj team obogatila je za još jednog člana. Sandro Lovrić, Unilineu se pridružio nakon 12-godišnje karijere u TDR-u. Na funkciju Izvršnog direktora zakupa i nabave dolazi s funkcije Zamjenika direktora nabave. Svoju karijeru u TDR-u gradio je radom na različitim pozicijama kroz odjel Nabave i Lanca opskrbe na poslovima vezanim uz direktnu i indirektnu nabavu, lanac opskrbe, centralizaciju nabavnih procesa te općenito upravljanje troškovima.

U turističkoj kompaniji Uniline, Lovrićev glavni fokus rada, biti će na redefiniranju postojećih procesa i organizacije te repozicioniranju samog odjela unutar kompanije s ciljem izgradnje efikasnog sustava zakupa i nabave koji će biti izvor tržišnih prednosti i time podržati daljnji rast vodeće turističke kompanije.

Od nove radne okoline očekujem podršku kao i spremnost na promjene, izjavio je Lovrić.

Lovrić je diplomu stekao na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te specijalizaciju za Managera nabave na WIFI Institutu, a član je Hrvatske udruge nabavnih djelatnika (HUND) te Croatian Supply Chain Association (CSCA).

Veliko mi je zadovoljstvo što je Sandro prepoznao kompaniju Uniline kao pravo mjesto za nastavak svoje profesionalne karijere. Uvjerena sam kako će pridonijeti daljnjem etabliranju vodeće turističke kompanije u sektoru turističkih agencija i touroperatora u Hrvatskoj, izjavila je Sandra Gobin, članica Uprave i direktorica sektora turizam

Komentirajte prvi

New Report

Close