Promjene u Nestlé upravljačkom timu

Autor: Objava za medije , 18. travanj 2019. u 13:47
Foto: Reuters

Neli Angelova ima više od 26 godina radnog iskustva u Nestlé-u.

S početkom drugog tromjesečja Nestlé je objavio nova imenovanja u upravljačkom timu kompanije. Laurentiu-Florin Dimitriu imenovan je na poziciju novog generalnog direktora kompanije Nestlé za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, dok je Neli Angelova imenovana na poziciju voditeljice komunikacija za tržište Jugoistočne Europe (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Kosovo, Crna Gora, Bugarska i Rumunjska). Oni su ujedno i članovi Upravljačkog tima Nestlé-a za tržište Jugoistočne Europe.

Laurentiu-Florin Dimitriu karijeru unutar kompanije gradio je 19 godina u Rumunjskoj. Započeo je na poziciji Nacionalnog menadžera prodaje za sva područja poslovanja kompanije, nakon čega je obnašao više vodećih pozicija u odjelu prodaje, na kojima je bio odgovoran za kategorije Nestlé Professional i Purina. Na novu funkciju dolazi s pozicije izvršnog direktora prodaje za rumunjsko tržište, na kojem je od 2013. godine bio ključan za uspješan rast kompanije i dobiti.

Neli Angelova ima više od 26 godina radnog iskustva u Nestlé-u. Kao poslovna voditeljica za kulinarski sektor značajno je doprinijela razvoju kulinarskog asortimana u Bugarskoj, a godinu dana na istoj funkciji provela je i u kompaniji Nestlé Adriatic. Na novu funkciju dolazi s pozicije voditeljice korporativnih komunikacija za Bugarsku, na kojoj je u protekle dvije godine postigla značajne uspjehe u realizaciji vrijednih partnerstva s ključnim vanjskim dionicima i podizanju razine suradnje s medijima, razvoju sektora istraživanja i e-poslovanja.

Svojim bogatim iskustvom na rukovodećim pozicijama, iznimnim vještinama vodstva i daljnjim razvijanjem poslovanja i ljudskih potencijala, Laurentiu-Florin Dimitriu i Neli Angelova maksimalno će potaknuti potencijal ciljanih tržišta te, koristeći znanja i vještine svojih suradnika, postići još bolje poslovne rezultate.

Komentirajte prvi

New Report

Close