Podravka: dva nova potpredsjednika

Autor: Poslovni dnevnik , 03. ožujak 2015. u 22:01
Mario Baburić; Ivan Galović

Stariji potpredsjednik za Lanac opskrbe je Ivan Galović, a za Globalni razvoj poslovanja Mario Baburić. Glavne zadaće usmjerene su na internacionalizaciju poslovanja.

Podravka je imenovala starije potpredsjednike za Lanac opskrbe te Globalni razvoj poslovanja Ivana Galovića i Maria Baburića.

Galović je karijeru i počeo u Podravki, odakle je otišao u Carlsberg, gdje je obavljao niz odgovornih dužnosti u proizvodnji, lancu opskrbe, općegm menadžmentu, i to u Hrvatskoj, ali i u nizu kompanija grupacije Carlsberg u svijetu, u Bugarskoj, Kazahstanu, Danskoj i Malawiju. U Podravku se vratio 2013. na poziciju direktora Lanca opskrbe. Starijim potpredsjednikom za Globalni razvoj poslovanja imenovan je Mario Baburić, dosadašnji direktor sektora Razvoj poslovanja te Kontroling.

U Podravku je došao 2012. iz Unicredita, gdje je bio zadužen za korporativno financiranje. S obzirom na daljnje jačanje internacionalizacije poslovanja Podravke, bit će zadužen ponajprije za razvoj poslovanja na globalnoj razini. Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke, kaže kako su uvjereni da će ovim imenovanjima prinijeti razvoju internacionalnog poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close