Počela u Trigranitu, danas brine o zakupcima u Westgateu

Autor: Tomislav Hrastovčak , 02. studeni 2012. u 13:19
Katarina Würth

Nova voditeljica zakupa trgovačkog centra Westgate Shopping City priča o svojoj karijeri i novoj poziciji.

Katarina Würth odnedavno je nova voditeljica zakupa trgovačkog centra Westgate Shopping City. Würth za Poslovni.hr priča o zadacima na novom radnom mjestu i dosadašnjoj profesionalnoj karijeri…

Koji su glavni poslovni zadaci voditeljice zakupa u Westgateu?

Opis radnog mjesta voditeljice zakupa zaista je sveobuhvatan i složen, no svakako postoje zadaci koji su temelj i okosnica za postizanje unaprijed postavljenih ciljeva – to su, primjerice, pronalaženje i akvizicija novih zakupaca te ujedno briga i o postojećim zakupcima po pitanju financijskog, tehničkog i operativnog upravljanja, zatim kontaktiranje i pregovaranje s investitorima i planerima u svrhu zaključivanja ugovora o zakupu i promoviranje ostatka zemljišta u svrhu razvoja projekta Retail Parka. Uz sve navedeno, tu su i zadaci usmjereni na kontinuirano praćenje tržišta i izvještavanje prema Upravi.

Kako je dosad tekla Vaša profesionalna karijera?

Moja profesionalna karijera započela je s pozicijom Leasing agenta za mađarskog developera Trigranit u vrijeme razvojne faze Arena Centra. Na toj poziciji sam direktno bila odgovorna za pronalazak te kontaktiranje potencijalnih zakupnika uz potpisivanje predugovora, odnosno Ugovora o zakupu. Nastavno na tu ulogu i poziciju, postala sam voditeljica lokalnog tima do otvaranja Arena Centra, a u operativnoj fazi, nakon samog otvorenja Centra, bila sam unaprijeđena na poziciju direktorice Leasinga. Također, u Splitu sam radila kao Leasing Manager za Mall of Split, trgovački centar koji ima planirano otvorenje u proljeće 2014.

Što je najviše utjecalo na Vašu odluku o dolasku u Westgate i što očekujete od novog radnog mjesta?

Westgate Shopping City posjeduje fantastičan potencijal s obzirom da je Westgate najveći trgovački centar u Hrvatskoj. Mogućnost da budem dijelom tog ambicioznog projekta te da sudjelujem u razvoju istog činio se kao logičan nastavak moje karijere i odluka o dolasku u Westgate je donesena usporedno s mojim osobnim ambicijama koje me uvijek usmjeravaju prema konstantnom rastu i razvoju u karijeri. Svojim predanim i stručnim radom svakako ću raditi na očuvanju i unaprijeđivanju postojećeg tzv. tenant mixa, a samim time i na povećanju posjećenosti i prometa Centra.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Papir trpi svašta….

Fantastičan potencijal??? Moš mislit… taj Westgate je već natukao pedeset milijuna eura gubitaka i nikakvu svijetlu perspektivu nemaju! Lj8di imaju sve manje love, lokacija je katastrofa, posjećenost jako slaba…
Za par godina doživjet će sudbinu Mandija.

New Report

Close