Po prvi puta u povijesti Hrvatska ima svoju predstavnicu u Upravi AMECA

Autor: Poslovni.hr , 08. prosinac 2016. u 12:53
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izabrana je u članstvo Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC kao predstavnica grupacije Newton Media, čija je članica i MediaNet, odlučeno je u Londonu.

Po prvi puta u povijesti Hrvatska ima svoju predstavnicu u Upravi AMECA, najvećeg međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije.

Darja Kupinić Guščić predstavljat će Hrvatsku u najvećem profesionalnom udruženju za istraživanje komunikacije, medijskom monitoringu i medijskim analizama u Londonu – AMEC.

Izabrana je u članstvo Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC kao predstavnica grupacije Newton Media, čija je članica i MediaNet, odlučeno je u Londonu.

Kupinić Guščić više se od 20 godina bavi mjerenjima u odnosima s javnošću, prva je predstavila online analitiku u svijetu te je glavna izvršna direktorica i osnivačka suvlasnica MediaNeta i MCA grupe.

„Postati članom Upravnog odbora ove prestižne asocijacije velika je čast za svakoga tko dolazi iz industrije media intelligence-a, a ove godine, po prvi puta u povijesti, ta je čast pripala osobi iz Jugoistočne Europe.“ izjavljuje Darja o članstvu.

Komentirajte prvi

New Report

Close