Orsat Zovko više nije menadžer Mirka Filipovića: ‘Nisam mogao prihvatiti njegov novi poslovni prijedlog’

Autor: Poslovni.hr , 25. kolovoz 2014. u 15:18
Mirko Filipović i Orsat Zovko. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Orsat Zovko priopćenjem je izvjestio medije da od ponedjeljka, 25. kolovoza više nije menadžer Mirka “Cro Cop” Filipovića.

Orsat Zovko priopćenjem je izvjestio medije da od ponedjeljka, 25. kolovoza više nije menadžer Mirka "Cro Cop" Filipovića.

"Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona bila vrlo uspješna. Filipovićeva karijera je nakon otkaza u UFC-u ponovno krenula uzlaznom putanjom povratkom u kick boksing i Cro Cop Final Fightom u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel. Povratak u kick boksing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u sportskoj karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kick boksing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda. Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata", objasnio je Zovko. 

Komentirajte prvi

New Report

Close