Novi predsjednik Uprave preuzima vodstvo kompanije Heineken Hrvatska

FOTO: Press FOTO: Press

Odin Goedhart, trenutačno predsjednik Uprave kompanije HEINEKEN Slovačka, od 1. siječnja 2019. preuzet će poziciju predsjednika Uprave kompanije HEINEKEN Hrvatska. Na toj poziciji zamijenit će Borisa Milousheva koji je imenovan novim predsjednikom Uprave kompanije HEINEKEN Portugal.

Boris Miloushev preuzeo je vodstvo kompanije HEINEKEN Hrvatska 2016. godine. 

Novi predsjednik Uprave Odin Goedhart ima veliko iskustvo u industriji, a unutar sustava HEINEKEN je više od dvadeset godina. U 2014. godini imenovan je predsjednikom Uprave kompanije HEINEKEN Slovačka. Za vrijeme njegovog  mandata HEINEKEN Slovačka uspješno je realizirao nekoliko uspješnih projekata i inovacija, posebice u segmentu radlera i cidera. 

Prije svog mandata u Slovačkoj, Goedhart je od 2010. godine bio direktor operacija u kompaniji HEINEKEN UK i Irska, gdje je bio zaslužan za promjene koje su rezultirale većim fokusom na kupce i potrošače. Odin Goedhart se pridružio HEINEKENU kao pripravnik u menadžmentu kompanije da bi zatim prešao u korporativni marketing kao rukovoditelj za inovacije. Godine 2001. imenovan je direktorom lanca opskrbe kompanije HEINEKEN Mađarska, a 2006. preuzima poziciju direktora lanca opskrbe za regiju Srednja Europa.

Odin Goedhart odgovarat će Dimitru Alexievu, HEINEKENOVOM direktoru za regiju Europa.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!