Nova šefica Uprave Dione razvijala Gavrilovićeve proizvode

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2013. u 11:24
Roko Vodopija i Ivana Gavrilović (Press foto)

Nova predsjednica Uprave Dione je Ivana Gavrilović. Poziciju je preuzela od Roka Vodopije čiji je tim uveo Dionu u proces restrukturiranja.

Nova predsjednica Uprave Dione je Ivana Gavrilović. Poziciju je preuzela od Roka Vodopije čiji je tim uveo Dionu u proces restrukturiranja.

Ivana Gavrilović, dosadašnja članica Uprave ima bogato iskustvo u upravljanju unutar FMCG sektora te unutar Gavrilović Grupe koja je od 2003. vlasnik trgovačkog lanca Diona, kažu iz njezine kompanije. Prije dolaska u Dionu,  u Mesnoj industriji Gavrilović bila je odgovorna za razvoj proizvoda i širenje na tržište Europske unije. Svojim znanjem i iskustvom doprinijeti će daljnjoj stabilizaciji i razvoju Dione. poručuju iz tvrtke.

'Nadzorni odbor Dione i Ivana Gavrilović zahvaljuju se dosadašnjem predsjedniku Uprave Roku Vodopiji na kvalitetnom angažmanu – određivanju strateških smjernica i uspješno provedenoj prvoj fazi restrukturiranja', navodi se u priopćenju.

"Roko Vodopija je s managerskim timom te u suradnji s konzultantskom kućom PricewaterhouseCoopers uspješno završio prvu fazu restrukturiranja. Ivana Gavrilović će s managerskim timom uz podršku grupe Gavrilović nastaviti s mjerama za poboljšanje profitabilnosti", istaknuli su u Dioni.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Dućani im se nisu obnavljali od 1970….to će kupit neki jači igrač jer oni očito nemaju financija da to srede

New Report

Close