Nova i iskusna pojačanja u timu Pro media group

Autor: Objava za medije , 08. lipanj 2016. u 15:17
Foto: Press

Agencijski tim od početka lipnja jači je za dva nova lica: Maju Lah, na poziciji Senior Account Managera u timu Atlantic medije te Antu Živkovića, novog Market Research Managera.

Jedna o vodećih marketinško-medijskih agencija u Hrvatskoj Pro media group koju čini nekoliko povezanih agencija, specijaliziranih za pojedina marketinška i medijska područja (Atlantic Media, digitalna agencija Purpura Net te PR i kreativna agencija Impressum komunikacije) od početka lipnja ima čak dva nova pojačanja.

Na poziciji Senior Account Managera, Atlantic timu Pro media group pridružila se Maja Lah (31).

Bogato agencijsko i marketinško iskustvo Maja je stjecala kroz rad za internacionalne klijente iz području FMCG, automobilske i  kozmetičke industrije uz paralelno upravljanje poslovima koordinacije i monitoringa regije za klijenta Henkel. Unutar Atlantic tima će biti zadužena za izrade strategija te koordinaciju Adria regije i drugih inozemnih tržišta za pojedine brandove.

Na poziciji Market Research Managera  timu Pro media group pridružio se Ante Živković (40). Ante  će u sklopu te pozicije izrađivati kvantitativne i kvalitativne analize za potrebe klijenata i same agencije te će biti ključna podrška za sudjelovanje agencije na natječajima i prezentacijama. U dosadašnjih 12 godina agencijskog rada, Ante je u najvećim domaćim i međunarodnim agencijama stekao iznimno iskustvo rada s velikim klijentima iz telekomunikacijske, retail, prehrambene i automobilske industrije.

Pro Media Group jedinstvena je i integrirana marketinška agencija koja klijentima nudi full service marketinške usluge: medijsko planiranje, zakup medija, strateško planiranje, istraživanje tržišta, različite vrste medijskih promocija, PR usluge, kreativna rješenja, osmišljavanje, organizaciju i provedbu evenata te digitalno oglašavanje i zakup on-line medija na jednom mjestu. Danas u grupaciji radi više od 30 marketinških i medijskih stručnjaka, a ključni klijenti grupe vodeće su kompanije iz prehrambene, automobilske, medijske te bankarsko-kartičarske industrije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close