Milva Šupe nova članica uprave Fleet Rent a cara

Autor: Poslovni.hr , 10. siječanj 2017. u 10:32
Foto: Shutterstock

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja logičan poslovni nastavak razvoja.

Milva Šupe imenovana je članicom Uprave FLEET rent a cara za prodaju i marketing. Na novu dužnost dolazi s pozicije voditelja postprodaje FLEET-a koju je obnašala posljednjih godina od početka rada društva na domaćem tržištu. U gotovo dvadeset godišnjoj karijeri u rent a car industriji obnašala je mnoštvo funkcija na razini operativnih odgovornosti.

Kao referent i voditelj poslovnice, voditelj marketinga, prodaje i car controla. Na novoj poziciji biti će zadužena za operativno poslovanje u sferi prodaje i razvoja marketinga te svih odgovornosti na razini Uprave društva.

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja logičan poslovni nastavak razvoja usavršavanja stručnosti na više razina operativnog poslovanja. „Moj osobni, ali i cilj tvrtke je zadržati poziciju jedne od vodećih rent a car kompanija u regiji. Moja osobna zaduženja temelje se na brizi o operativnim segemntima poslovanja, promotivnim djelatnostima ali i vođenju ljudstva te njihovom upravljanju ka ostvarenju zadanih ciljeva“ ističe Milva Šupe, nova članica Uprave FLEET-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close