Microsoft jača tim s dvije iskusne menadžerice u regiji Adriatic

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2018. u 14:21
Foto: press

Dvije vrlo uspješne i iskusne menadžerice u veljači se pridružuju Microsoftu.

Katarina Kosta dolazi na poziciju Territory Channel Managera u regiji Adriatic, a Polona Pirnat obnašat će dužnost CTM Leada u regiji Adriatic.

Polona Pirnat obnašat će dužnost CTM Leada u Microsoftovoj regiji Adriatic, koja uključuje Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Albaniju, a bit će zadužena za izgradnju visokokvalitetnih odnosa s klijentima, što će uključiti i suradnju s voditeljima poslovnog razvoja u oblikovanju klijentske tehnološke strategije i Microsoftovim partnerima u regiji, kako bi podržali cjelokupnu digitalnu transformaciju klijenta.

Katarina Kosta bit će odgovorna za povezivanje klijenata u regiji Adriatic s najboljim Microsoftovim partnerima, koji isporučuju najbolja moguća rješenja i pružaju vrhunsku podršku klijentima tijekom njihove digitalne transformacije. Katarina će usklađivati dionike tijekom procesa digitalne transformacije i osigurati da ponude partnera budu u skladu s klijentskim zahtjevima na način kako su definirane u mapama rješenja i poslovnim prioritetima. S više od deset godina iskustva u IT prodaji i poslovnim kanalima, Katarina će na ovoj poziciji Microsoftu donijeti neprocjenjivo iskustvo i znanje.

Komentari (8)
Pogledajte sve


naši se informtičari često hvale da su najbolji i najjači. Zašto ne naprave neki OS?

neki za koji, po mogućnosti, neće trebati gigabajti i gigabajti

a, to vam je isto u cijelom svijetu. zamislite auto koji izvana blješti, a kad dignete haubu, sve u zakrpama, povezano selotejpom i žicom. takva je većina softwarea globalnih giganta, posebno američkih. da se kvalitetno programira, sve bi radilo na deset godina starim makinama, osim onih ekstra 3d akceleriranih igara za djecu. ali to globalne igrače ne zanima, a nitko im ništa ne može.

i koji neće trebati upgrade-ati svako malo..

naši se informtičari često hvale da su najbolji i najjači. Zašto ne naprave neki OS?

neki za koji, po mogućnosti, neće trebati gigabajti i gigabajti


Kirin i is123456 recite Vi nama, koje to proizvode one prodaju, a koji su kao Coca Cola?

Odgovorio kolega osi3. Nije pristojno omalovažavati nečije pozicije osim kada iste nisu smiješne u kontekstu neke korporacije…

New Report

Close