Melanie Seier Larsen imenovana prvom partnericom The Boston Consulting Group u istočnoj Europi

FOTO: Press FOTO: Press

Melanie Seier Larsen, koja je do sada bila na poziciji principala The Boston Consulting Group, postala je prva žena partner iz istočne Europe u ovoj, jednoj od najvećih svjetskih konzultantskih kuća.

Njezino imenovanje partnericom potvrđuje usmjerenost BCG-a na jačanje poslovanja u segmentima ljudskih resursa i potrošačkih dobara u regiji.

„Kao novoj partnerici BCG-a, cilj mi je dodatno produbiti našu ekspertizu u potrošačkim dobrima u tijesnoj suradnji s našim klijentima u istočnoj Europi“, izjavila je Seier Larsen povodom imenovanja.

Prije pridruživanja BCG-u 2014. godine, Seier Larsen radila je kao stručnjakinja za ljudske resurse i potrošačke robe u konzultantskom biznisu u srednjoj i istočnoj Europi te prije toga dvije godine u modnom biznisu. Završila je magisterij i MBA na IEDC Bled školi za menadžment u Sloveniji.

Uz Melanie Seier Larsen, za partnere BCG-a imenovano je ukupno 67 uglednih stručnjaka u cijelom svijetu.

Partneri u BCG-u određuju organizacijsku kulturu i strateški smjer poslovanja te donose menadžerske odluke, oni su intelektualni lideri koji klijentima donose presudno iskustvo i potičnu inovacije u vlastitoj organizaciji. Partneri osiguravaju rast BCG-a i oblikovanjem timova koji su u mogućnosti rješiti i najveće izazove s kojima se suočavaju njihovi klijenti.

Boston Consulting Group jedna je od tri najveće svjetske konzultantske kompanije i jedan od najboljih svjetskih poslodavaca prema istraživanju uglednog časopisa Forbes.

Boston Consulting Group danas ima više od 90 ureda u 50 zemalja, više od 14 tisuća zaposlenika i ukupno preko tisuću partnera. U svojem šestom desetljeću postojanja, BCG nastavlja ne samo rasti već i dalje odražava temeljne vrijednosti koje je u kompaniju udahnuo njezin osnivač Bruce Henderson.

Komentari (1)
  • bigboffin
    bigboffin 8:25 1.12.2017.

    Nekoc je BCG regrutirao samo sa TOP10 MBA. Mora da su ocajni kad su zaposlili damu sa Bledskom skolom…..

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!