Mario Milović novo pojačanje Forenzika Prima tima

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2015. u 15:19
Foto: Press

Vodeće hrvatsko društvo za računovodstvenu forenziku i porezni nadzor jača svoje interne kapacitete na području poreznog savjetovanja.

Forenzika Prima, vodeće hrvatsko društvo na području provođenja forenzičkog ispitivanja i nadzora poreznih i računovodstvenih aspekata poslovanja državnih institucija i privatnih društava, osnažila je svoj porezni odjel novim zaposlenikom Marijom Milovićem, koji dolazi na radno mjesto stručnog suradnika za 

Milović je stekao zvanje magistra ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer računovodstvo i revizija. Na poziciju u društvu Forenzika Prima dolazi iz društva Unija računovodstvena kuća d.o.o. gdje je obavljao računovodstvene dužnosti. 

Forenzika Prima utemeljena je 2012. godine s ciljem pružanja usluga porezne, računovodstvene forenzike i  drugih srodnih usluga. Novo društvo se, uz forenziku, bavi  i poslovima revizije, procjene vrijednosti društava, sudskim vještačenjima te za sve navedeno posjeduje neophodne licence. Društvo za potrebe svojih klijenata pruža i management savjetovanje te specijalizirano savjetovanje u restrukturiranju organizacije računovodstveno-financijskih sektora. Osnivačica društva Forenzika Prima – Diana Antičić,  partnerica je u javnom trgovačkom društvu za porezno savjetništvo Antičić – Jakovljević – Kušeta te ujedno i članica  Europske mreže žena ambasadorica poduzetništva.

Komentirajte prvi

New Report

Close