Raiffeisen Leasing dobio novog predsjednika Uprave

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2016. u 10:50
Foto; foto press

Upravu Raiffeisen Leasinga čine Krešimir Perić, predsjednik Uprave te Miljenko Tumpa, član Uprave.

Krešimir Perić imenovan je predsjednikom Uprave Raiffeisen Leasinga d.o.o. (RL) te je svoju novu funkciju počeo obnašati 16. kolovoza 2016. godine.

Krešimir Perić diplomirao je 1997. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2012. godine stekao je zvanje magistra znanosti na poslijediplomskom studiju „Financije poduzeća“ na istom fakultetu.

Svoju je karijeru započeo u Zagrebačkoj banci u Sektoru poslovanja s pravnim osobama. U Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) se zapošljava 2004. godine. Od početka 2008. godine obnašao je funkciju direktora Direkcije poslovanja s velikim poslovnim sustavima te početkom 2013. godine postaje član Uprave Raiffeisen Factoringa. Istovremeno, do 30. rujna 2015. godine, Perić je obnašao obje funkcije unutar Raiffeisen grupe. Perić na funkciju predsjednika Uprave Raiffeisen Leasinga, dolazi s funkcije člana Uprave Raiffeisen Factoringa.

Povodom svog imenovanja, Krešimir Perić je izjavio: „Zahvaljujem na ukazanom povjerenju te ću zajedno sa svim kolegicama i kolegama nastaviti voditi Raiffeisen Leasing prema postavljenim ciljevima. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim radom i sinergijskim pristupom nastaviti ostvarivati dobre poslovne rezultate. RL je dio Raiffeisen grupe u Hrvatskoj što nas dodatno osnažuje u nastupu na tržištu na kojem se RL svrstao među vodeća leasing društva“.

Upravu Raiffeisen Leasinga čine Krešimir Perić, predsjednik Uprave te Miljenko Tumpa, član Uprave.

Komentirajte prvi

New Report

Close