Josip Tvrtković – novi izvršni direktor Valicon Hrvatska

Autor: Objava za medije , 16. listopad 2015. u 11:21
FOTO: PRESS

Istraživanjima tržišta bavi se 15 godina radeći u najvećim agencijama u regiji.

Na mjesto izvršnog direktora Valicona za Hrvatsku od početka listopada došao je mr. sc. Josip Tvrtković. Istraživanjima tržišta bavi se 15 godina radeći u najvećim agencijama u regiji, a iskustvo i znanja stjecao je ne samo u Hrvatskoj, nego i na pozicijama konzultanta za istraživanja tržišta u BiH i Sloveniji.

Pored rada u agencijama ima iskustvo i na strani klijenta radeći kao vodeći specijalist za istraživanja tržišta u Zagrebačkoj banci. Magistrirao je na Sveučilištu u Zagrebu na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta na temi o stilovima odlučivanja potrošača, što mu je uže područje interesa.

„Valicon me je privukao svojom inovativnošću i usmjerenošću na nove trendove. Svijet se ubrzano mijenja, moramo biti spremni pratiti to. Zato ćemo pored standardnih usluga tržišnih istraživanja naglasak u narednom razdoblju staviti na neuromarketing, prediktivnu i big data analitiku, te napredno profiliranje klijenata. Razvojem i primjenom ovih suvremenih  metoda cilj nam je pružiti našim klijentima jedan novi pogled na tržište i potrošače, poput praćenja reakcija kupaca u real time i premještanja fokusa sa uzoraka prema populaciji. Pomoću tih saznanja uvjereni smo da naši klijenti mogu izgraditi konkurentsku prednost, zadržati postojeće i osvojiti nove kupce i korisnike. Želimo im biti partner na tom uzbudljivom putovanju."

Komentirajte prvi

New Report

Close