Johan Aurik izabran za rukovodećeg partnera A.T. Kearneya

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2012. u 10:17
Johan Aurik

Partner iz A.T. Kearneyevog ureda u Bruxellesu 1. siječnja 2013. započinje trogodišnji mandat na mjestu rukovodećeg partnera A.T. Kearneya

Partneri globalne konzultantske tvrtke A.T. Kearney izabrali su Johana Aurika na trogodišnji mandat rukovodećeg partnera i predsjednika uprave te tvrtke, počevši od 1. siječnja 2013. Aurik će tako naslijediti Paula A. Laudicinu, koji je bio na čelu A.T. Kearneya od 2006., priopćeno je iz tvrtke. 

Johan Aurik, 53, pridružio se A.T. Kearneyju 1989. te je 1997. postao Partner. Od 2009. je vodio A.T. Kearneyeve aktivnosti u Europi, Bliskom Istoku i Africi. "Johan je jedan od naših najmarljivijih, najvještijih i strastvenih arhitekata novog A.T. Kearneya te neumorni član našeg globalnog vodstva", rekao je Laudicina, aktualni rukovodeći partner i predsjednik uprave te tvrtke. "On je izuzetan vođa te odgovarajuća osoba za dodatno unaprjeđenje naše kompanije i nadogradnju na 86-godišnjem nasljeđu A.T. Kearneya." Aurik ima gotovo 25 godina iskustva u konzaltingu, u industrijama koje uključuju proizvode široke potrošnje i maloprodaju. Bio je član uprave A.T. Kearneya tijekom 2006. godine. Druge liderske funkcije uključuju praksu za proizvode široke potrošnje i maloprodaju, te vođenje A.T. Kearneyjevog poslovanja u Belgiji, Nizozemskoj i Luksemburgu. Rodom iz Nizozemske, živio je i radio u brojnim gradovima Europe i Sjedinjenih Američkih Država. Magistrirao je povijest na Sveučilištu u Amsterdamu te Johns Hopkins sveučilištu naprednih međunarodnih studija.

"Velika mi je čast što su me kolege partneri izabrali za sljedećeg rukovodećeg partnera u A.T. Kearneyju te se veselim daljnjoj suradnji s naših 3000 kolega diljem svijeta, kako bi ostvarili trenutni utjecaj i uspostavili strategije za razvoj dugoročne, rastuće prednosti koje naši klijenti očekuju od nas ", rekao je Aurik.

Aurik je osma osoba na čelu A.T. Kearneya te drugi rukovodeći partner izabran otkad je kompanija postala neovisna 2006. godine otkupom od Electronic Data Systemsa (EDS). Od tada je A.T. Kearney doživio značajan zaokret i pomlađivanje. Prihodi su porasli za 33 posto, a kompanija je proširila svoju djelatnost na globalnoj razini za 30 posto, što uključuje urede u 39 zemalja, te porast broja zaposlenika sa 2500 koliko je imala 2006. na današnjih 3000. A.T. Kearney se od 2007.godine redovito nalazi ''Najboljih poslodavaca" časopisa Consulting, ističe se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close