Job Fair

Autor: Sponzorirani članak , 05. svibanj 2015. u 11:49
Foot: Job Fair

Savez studenata FER-a i KSET, tradicionalno i ove godine zajednički organiziraju Job Fair – susret tvrtki i potencijalnih budućih suradnika.

Savez studenata FER-a i KSET, tradicionalno i ove godine zajednički organiziraju Job Fair – susret tvrtki i potencijalnih budućih suradnika, koji će se održati u srijedu 20. i četvrtak 21. svibnja u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Job Fair nastao je s idejom da se studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta u Zagrebu pruži bolji uvid u mogućnosti zaposlenja, razvoja karijere, daljnjeg obrazovanja i ulaska u poduzetničke vode.

Studente na sajmu očekuju brojne prezentacije tvrtki kao i prezentacije mladih poduzetnika koji su tek izašli s fakulteta. Dolaskom na Job Fair, svatko dobiva priliku upoznati poslodavce te se bolje upoznati s poslovanjem tvrtki. Studenti tako ostvaruju prve poslovne kontakte, a tvrtke dobivaju mogućnost upoznavanja mladih talenata i inovativnih budućih poduzetnika.

Styria International biti će jedan od poslodavaca koji će predstaviti svoj odjel digitalnog razvoja koji okuplja najbolje hrvatske web developere, frontend i mobile developere s puno iskustva u kreiranju sadržaja za portale. Studenti će imati prilike saznati više o radu s najmodernijim web i mobile tehnologijama koju omogućuju Styriji da uvijek bude korak ispred tržišta i prati najnovije trendove.

Osim Styrie prednosti sudjelovanja na prijašnjim Job Fairovima do sada su prepoznale i renomirane tvrtke kao što su Pliva, Microsoft, FINA, Ericsson, Siemens, Deloitte, Končar, Zagrebačka Banka, Vipnet, Hrvatski Telekom, Hewlett-Packard, IN2, Infobip te mnoge druge.

New Report

Close