Jasminka Rojko članica Raiffeisen Factoringa

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2016. u 10:07
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Odmah po završetku fakulteta provela je nekoliko godina u realnom sektoru.

Jasminka Rojko imenovana je članicom Uprave Raiffeisen Factoringa d.o.o. (RF) te svoju novu funkciju počinje obnašati 1. listopada 2016. godine.

Jasminka Rojko diplomirala je 1995. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2015. godine upisuje Executive MBA program na Cotrugli Business school u Zagrebu. Osim na diplomskom i poslijediplomskom studiju, svoja je znanja usavršavala na brojnim stručnim seminarima, kongresima i radionicama iz segmenta financija i menadžmenta, u Hrvatskoj i u inozemstvu

Odmah po završetku fakulteta provela je nekoliko godina u realnom sektoru. Potom prelazi u Hrvatsku gospodarsku banku Zagreb te obnaša dužnost Stručnog suradnika za pravne osobe sve do 1999. godine, kada se pridružuje timu RBA gdje gradi svoju karijeru od referenta za pravne osobe, zamjenice i direktorice podružnice Čakovec, da bi u 2010. godini bila imenovana direktoricom regije za poslovanje sa gospodarstvom i poduzetništvom. Pri tom je uz vođenje regije bila uključena u brojne projekte Banke usmjerene prema unaprjeđenju poslovnih procesa i promjeni organizacije ovog segmenta poslovanja.

Povodom svog imenovanja, Jasminka Rojko je izjavila: „Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i prepoznatom radu. Dosadašnje stečeno iskustvo me svakako pripremilo na izazove koji dolaze s novom radnom ulogom i novim zadacima. Faktoring je izuzetno dinamična i brzo rastuća industrija s velikim potencijalom. Dolazim u tim stručnjaka koji iz godine u godinu ostvaruje dobre poslovne rezultate te vjerujem kako ću svojim vještinama i znanjem doprinijeti nastavku pozitivnih trendova u poslovanju“.  

Upravu Raiffeisen Factoringa čine Igor Fišer, predsjednik Uprave te Jasminka Rojko, članica Uprave.

Komentirajte prvi

New Report

Close