Iz L’Oreala prešao u Coca Colu, a danas radi u Simulus grupi kao savjetnik za tehnologije

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2013. u 15:03
Igor Strmečki

Simulus grupa, tvrtka koja se bavi poslovnim savjetovanjem, odlučila je proširiti portfelj svojih usluga. Na mjesto partnera i direktora savjetovanja za tehnologije dolazi Igor Strmečki, stručnjak s bogatim iskustvom u savjetničkim i tehnološkim projektima.

Simulus grupa, tvrtka koja se bavi poslovnim savjetovanjem, odlučila je proširiti portfelj svojih usluga. Na mjesto partnera i direktora savjetovanja za tehnologije dolazi Igor Strmečki, stručnjak s bogatim iskustvom u savjetničkim i tehnološkim projektima.

Igor Strmečki dolazi iz tvrtke Coca-Cola HBC, gdje je na funkciji člana višeg tima rukovodstva i direktora informatike za poslovnu jedinicu Hrvatske i Bosne i Hercegovine radio na područjima primjene informacijskih tehnologija u poslovanju te uvođenju strateških tehnoloških rješenja. Prije toga radio je u tvrtki L'Oreal Adria na poziciji direktora informatike za Hrvatsku i Sloveniju, gdje je stekao bogato iskustvo u implementaciji informacijskih sustava i vođenja tehnoloških projekata. Početak karijere mu je usko vezan s poslovnim savjetovanjem kroz uvođenje SAP ERP rješenja. Po zanimanju je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, a prije dvije godine završio je još i EMBA program te stekao titulu MBA.

U tvrtki Simulus grupa, Igor Strmečki će biti odgovoran za savjetovanje u području primjene tehnologija u poslovanju. Radi se o potpuno novom, inovativnom pristupom načinu rada, kako ponuđača tako i korisnika tehnoloških rješenja, kažu iz tvrtke. 

Krešimir Delač, direktor Simulus grupe izjavio je: „Zapošljavanje vrhunskih ljudi  osnova je daljnjeg razvoja poslovanja naše tvrtke, a dolaskom Igora Strmečkog  nastavljamo taj trend te vjerujem kako će svojim znanjima i sposobnostima omogućiti promjene za naš razvoj i poslovni rast. Smatram da ovako postavljamo temelje za  još bolje i kvalitetnije poslovne rezultate“

"Prelazak u Simulus grupu, logičan je nastavak u mojoj karijeri. Kontinuirano unapređenje znanja i vještina savjetovanja i vođenja projekata moj je profesionalni i osobni cilj te vjerujem kako će naš zajednički rad proizvesti dobre rezultate. Povezivanje tehnologije i strategije svake kompanije postaje imperativ u modernom poslovanju" -rekao je Igor Strmečki preuzimajući novo radno mjesto.

Tvrtka Simulus grupa iz godine u godinu bilježi tržišni uspjeh i kontinuirani rast. Tvrtka pomaže složenim organizacijama svojim poslovnim rješenjima i stručnim savjetovanjem, a korištenjem naprednih tehnoloških rješenja klijentima osigurava efikasnije i profitabilnije poslovanje te unaprjeđenje poslovnih procesa.

Komentirajte prvi

New Report

Close