Ivo Ivančić novi glavni direktor Veleučilišta VERN’

Autor: Poslovni.hr , 14. veljača 2018. u 11:21
Foto: Press

Diplomirao je na VERN’ovom preddiplomskom studiju Ekonomije poduzetništva i specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poduzetničkog menadžmenta te je završio UBI/VERN’ međunarodni MBA studij.

Ivo Ivančić novi je glavni direktor Veleučilišta VERN', odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Upravnog vijeća Veleučilišta VERN', na prijedlog osnivača, Grupe VERN' d.o.o.

Ova odluka stupa na snagu 1. ožujka 2018.

Ivo Ivančić dosad je obnašao funkciju zamjenika glavnog direktora, direktora Ureda uprave te člana Upravnog vijeća Veleučilišta VERN'. Prije toga je bio izvršni direktor za komunikacije, a još ranije voditelj Službe za eksterne komunikacije. Karijeru je započeo također na VERN'u na poziciji referenta.

Diplomirao je na VERN'ovom preddiplomskom studiju Ekonomije poduzetništva i specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poduzetničkog menadžmenta te je završio UBI/VERN' međunarodni MBA studij. Usavršavao se na Sveučilištu Heidelberg i IESE poslovnoj školi u Barceloni. Poslovna iskustva još za vrijeme studija stjecao je u Europskom i Njemačkom saveznom parlamentu. Stipendist je Zaklade Konrad Adenauer i Njemačke službe za akademsku razmjenu DAAD.

VERN' će u narednom razdoblju voditi tročlana uprava: predsjednik Upravnog vijeća Branko Štefanović (predsjednik Uprave), dekan prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila (član) i glavni direktor Ivo Ivančić (član).

Komentirajte prvi

New Report

Close