Ivana Šoljan nova članica Uprave IN2

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2014. u 14:32
Ivana Šoljan; Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL

Tvrtka IN2, jedna od vodećih softverskih grupacija u jugoistočnoj Europi sa sjedištem u Hrvatskoj, osnažila je svoju Upravu novom članicom – Ivanom Šoljan.

Tvrtka IN2, jedna od vodećih softverskih grupacija u jugoistočnoj Europi sa sjedištem u Hrvatskoj, osnažila je svoju Upravu novom članicom – Ivanom Šoljan.  Na novoj će poziciji Ivana Šoljan biti zadužena za planiranje strategije i koordinaciju rada Grupe te marketing i prodaju, uz posebni naglasak na razvoj novih područja poslovanja, nastup na novim tržištima i poticanje inovativnosti.

Pojačanje Uprave Ivanom Šoljan logičan je odgovor kompanije na promjene u poslovnom okruženju, promjene u regiji te zahtjeve koje pred Grupu stavlja rastuće i sve kompleksnije EU i globalno tržište. Uz predsjednika Uprave Antu Mandića, u Upravi IN2 su i Tanja Pušelj Ostroški i Tomislav Perović.

Ivana Šoljan je u preko 25 godina bogatog menadžerskog iskustva bila zaposlena na nizu rukovodećih pozicija u respektabilnim kompanijama u Hrvatskoj.  Do svog dolaska u IN2 pet godina obnašala je funkciju predsjednice uprave investicijskog fonda specijaliziranog za investicije u turizmu u Hrvatskoj Jupiter/iO Adria. Prije toga provela je šest godina na poziciji članice Uprave Hrvatskog Telekoma gdje je bila zadužena za pokretanje i širenje ADSL-a na hrvatskom tržištu te stvaranje MAXtv-a, jedne od prvih IP televizija u svijetu. U HT je došla iz Uprave Iskona. Njeno iskustvo uključuje rukovodeće pozicije u Upravama tiskanih i elektronskih medija kao što su OTV, Z3, EPH, Sanoma izdanja te iskustvo pokretanja jednog od prvih hrvatskih portala. Ivana Šoljan završila je, uz brojna usavršavanja u upravljanju, financijama, marketingu i strategiji, kazališnu režiju i upravljanje poslovnim komunikacijama.

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Svaka cast! Baba se zna prodati…ajme ljudima u IN2

New Report

Close