Ivana Galić je nova direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV

Autor: Objava za medije , 11. ožujak 2015. u 11:46
Ivana Galić (Press foto)

Na mjesto direktorice marketinga i korporativnih komunikacija Uprava Nove TV imenovala je dosadašnju rukovoditeljicu marketinških komunikacija VIPnet-a, Ivanu Galić.

Na mjesto direktorice marketinga i korporativnih komunikacija Uprava Nove TV imenovala je Ivanu Galić, dosadašnju rukovoditeljicu marketinških komunikacija VIPnet-a, koja ima više od 10 godina stručnog iskustva u marketinškim komunikacijama, oglašivačkoj industriji, brendingu u korporativnom sektoru te radu u agencijama. Novu funkciju preuzela je od ožujka od dosadašnje direktorice Sanje Čengić Kulenović koja svoju karijeru nakon šest uspješnih godina na Novoj TV nastavlja na inozemnom tržištu.

Povodom imenovanja, Ivana Galić izjavila je: ''Iskreno se veselim što postajem dio uspješnog tima Nova TV grupe u ulozi direktora Marketinga i korporativnih komunikacija. Poslovni je izazov voditi marketinški tim najuspješnijeg medija na tržištu. Namjeravam nastaviti s razvijanjem i provođenjem marketinških i komunikacijskih strategija s ciljem jačanja trenutno najjačeg medijskog brenda, stvaranjem novih brendova unutar Nova TV grupe te dodatnim razvijanjem internih i eksternih komunikacijskih kanala kao i prezentaciju produkcijskog portfelja Nova TV grupe na hrvatskom i inozemnom tržištu.'.

Prije dolaska na mjesto direktorice marketinga i korporativnih komunikacija Nova TV grupe, Ivana Galić je više od tri godine rukovodila odjelom marketinških komunikacija u VIPnet-u, pet godina bila je na čelu marketinške agencije Spotstudio, te pet godina na poslovima produkcije i brand managementa u hrvatskoj produkcijskoj kući Croatia Film. Ivana Galić svoje je obrazovanje usavršila na Executive MBA na Cotrugli Business School.

Ivanino dugogodišnje iskustvo u marketinškim komunikacijama te radu u svim segmentima promocije i komunikacija, dragocjen je doprinos komunikacijskim strategijama Nova TV grupe, te se veselimo što ćemo zajedničkim snagama raditi na zadržavanju liderske pozicije i daljnjem jačanju pozitivnog imidža Nove TV. Dosadašnjoj direktorici Sanji Čengić Kulenović se želim iskreno zahvaliti na predanom šestogodišnjem radu i vodstvu tima odjela Marketinga i korporativnih komunikacija kojemu možemo zahvaliti što je Nova TV inovativnim komunikacijskim strategijama postavila trendove na našem tržištu – izjavio je Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV.

Komentirajte prvi

New Report

Close