Ivan Perković na čelu nove Uprave Ralu Logistike

Autor: Darko Bičak , 07. prosinac 2016. u 22:00
Ivan Perković, Ralu Logistika

Zagrebačka logistička tvrtka planira veliko širenje na susjedne zemlje, prije svega na Srbiju,

Luka Rajić odlučio je promijeniti čelništvo svoje logističko-prijevozničke tvrtke Ralu Logistika. Umjesto dosadašnjeg Zvonimira Šćureca novi predsjednik Uprave postao je Ivan Perković.

Do sada je Perković bio član Uprave zadužen za financije, a u novu Upravu su ušli još Mario Mesaroš i Pavo Leko. Kako pojašnjavaju u samoj tvrtki, Šćurec je tijekom posljednje četiri godine uspješno vodio važan investicijski i razvojni ciklus kompanije tijekom kojeg je izgrađen logističko-distributivni centar u Rugvici, dok je ove godine realizirana i kupovina logističko-distributivnog centra u susjednoj Srbiji. Zbog širenja poslovanja kompanija je krenula u nova zapošljavanja, pa je tako u narednom razdoblju predviđeno povećanje broja zaposlenika za 80 u Hrvatskoj i 50 u Srbiji.

"Svojim dosadašnjim radom Perković je dokazao svoje kompetencije, osobne kvalitete i posvećenost poslu i ostvarenju ciljeva. Uvjeren sam da će u razdoblju pred nama uspješno voditi kompaniju u novom razvojnom ciklusu i pridonijeti daljnjem etabliranju Ralu Logistike kao vodećeg neovisnog dobavljača integrirane logističke usluge u hladnom lancu u regiji",izjavio je Luka Rajić. Perković je došao u Ralu 2010. na poziciji menadžera za akvizicije i integracije, a od 2012. je zadužen za financije, informatiku i nabavu. U Raluu kažu da je imao aktivnu ulogu u svim ključnim procesima i odlukama, a posebice u dijelu prodaje, restrukturiranja i optimizacije poslovanja. U kompaniju je došao s pozicije menadžera konzultantske kuće PricewaterhouseCoopers (PWC), gdje je radio sedam godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close