Irena Jolić Šimović odlazi iz Hrvatskog Telekoma

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2015. u 12:57
Foto: Robert Anić / Pixsell

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavio je da Irena Jolić Šimović 1. svibnja prestaje obnašati dužnost članice Uprave za ljudske resurse te nastavlja svoju karijeru izvan kompanije.

'Irena Jolić Šimović u kompaniji je dug niz godina i dala je izuzetan doprinos razvoju i očuvanju HT-ovog vodećeg položaja na telekomunikacijskom tržištu u razdobljima velikih promjena u kompaniji i na tržištu te sam uvjeren da će svojim stečenim iskustvom i stručnošću uspješno razvijati svoju karijeru i nadalje', izjavio je predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Davor Tomašković.

'Nakon niza godina u Hrvatskom Telekomu vrijeme je za promjenu. Hrvatski Telekom, Deutsche Telekom i mnogi kolege i kolegice unutar grupe, naši korisnici i poslovni partneri obilježili su moj razvojni put u kompaniji te velikim dijelom utjecali na poslovne spoznaje koje nosim sa sobom na tržište. Hvala svima na neprocjenjivom iskustvu!', izjavila je Jolić Šimović.

Irena Jolić Šimović nalazi se u menadžerskom timu HT-a od 1999, a dužnost članice Uprave za ljudske resurse obavljala je nakon dužnosti članice Uprave za poslovne korisnike te članice Uprave za fiksne i bb korisnike (T-Com).

Društvo će pravodobno objaviti odluku Nadzornog odbora o obavljanju ovih poslova u Upravi, a ona se očekuje do kraja travnja, piše tportal.

Komentirajte prvi

New Report

Close