Igor Kodžoman novi partner u Sense Consultingu

Autor: Poslovni.hr , 08. rujan 2014. u 11:53
Igor Kodžoman (Press foto)

Kodžoman će kao partner u Sense Consultingu biti zadužen za proširenje usluga na području strateškog i financijskog savjetovanja i menadžment konzaltinga.

Konzultantska tvrtka Sense Consulting zapošljavanjem Igora Kodžomana na mjesto partnera nastavlja s trendom razvoja i pružanja cjelovitih usluga s područja strateškog menadžmenta, financijskog savjetovanja i savjetovanja vezanog uz EU fondove te regulatorne reforme, priopćeno je iz tvrtke.

Kodžoman će kao partner u Sense Consultingu biti zadužen za proširenje usluga na području strateškog i financijskog savjetovanja i menadžment konzaltinga. Kodžoman će se ujedno fokusirati na razvoj poslovanja na području financijskih usluga, izgradnju novih područja poslovanja, uvođenje novih usluga i proizvoda te širenje Sense Consultinga u regiji.

"I u trenutku kada vodeće međunarodne konzultantske firme napuštaju hrvatsko tržište Sense Consulting, kao najprepoznatljiviji konzultantski brend u regiji, ostvaruje kontinuirani rast. Zajednički cilj partnera i mene osobno je svojim iskustvom doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja tvrtke u domaćim i regionalnim okvirima, jačanju postojećeg i ulasku u nove sektore te komercijalizaciji inovativnih konzultantskih usluga", istaknuo je Igor Kodžoman, komentirajući trenutačnu tržišnu situaciju.

Kodžoman je započeo karijeru kao revizor u Reviziji Zagreb, odakle prelazi u jednu od vodećih svjetskih revizorskih tvrtki, Ernst & Young Audit, gdje je obnašao dužnost voditelja odjela bankovnih i financijskih usluga.

Potom prelazi u Hypo-Alpe-Adria Bank d.d. Zagreb, gdje je 10 godina kao član uprave banke, između ostalog, snosio odgovornost za vođenje Riznice i ALCO procesa, procjene rizika, kontroling, investicijsko bankarstvo te upravljanje poslovanjem s klijentima iz državnog i javnog sektora. U 2008. prelazi u koncern Agrokor gdje je šest godina obnašao dužnost predsjednika uprave Zvijezde d.d.. Kodžoman se obrazovao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na kojem je stekao diplomu na smjeru računovodstvo i financije, a pohađao je i niz programa stručnog usavršavanja poput St. Gallen Hypo Management Academy te Ernst & Young programa usavršavanja za revizore.

„Dolaskom Igora Kodžomana nastavljamo jačati poziciju Sense Consultinga na tržištu konzultantskih usluga. Igor će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti širenju palete usluga strateškog menadžmenta i financijskog savjetovanja, a što je jedan od ključnih planova za daljnjem širenju poslovanja u Hrvatskoj i regiji“,napomenuo je Vedran Antoljak, glavni partner Sense Consultinga.

Komentirajte prvi

New Report

Close