Hrvoje Grčić – novi direktor agencijske prodaje

Autor: Poslovni.hr , 17. travanj 2015. u 13:45
Foto: Press

Od 2004. do 2007. godine bio je na funkciji voditelja prodaje u tvrtki Mikronis d.o.o.

Hrvoje Grčić novi je Direktor agencijske prodaje u osiguravajućem društvu GRAWE Hrvatska d.d. Na toj će poziciji biti zadužen za upravljanje i razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala.

Prije dolaska u GRAWE sedam godina je bio na vodećim funkcijama u prodaji Tele2. Na funkciji voditelja poslovne prodaje (2007-2010.) bio je zadužen za razvoj segmenta prodaje poslovnim korisnicima, nakon čega je unaprijeđen u direktora poslovne prodaje (2010-2014.) Kao direktor direktne prodaje (2014-2015.) bio je zadužen za prodaju poslovnim i privatnim korisnicima.

Od 2004. do 2007. godine bio je na funkciji voditelja prodaje u tvrtki Mikronis d.o.o.

Diplomirao je ekonomiju poduzetništva na Veleučilištu Vern, a nakon toga je završio Executive MBA na međunarodnoj poslovnoj školi IEDC – Bled School of Management.     

Ovaj mladi, ambiciozni menadžer, koji je na prvu rukovodeću funkciju došao s 22 godine,  vjeruje da su svakom profesionalcu koji je spreman na cjeloživotno učenje sva vrata otvorena. Jednako važnim smatra etičnost i moralni integritet te odnos prema suradnicima i korisnicima s poštovanjem i empatijom. 

Komentirajte prvi

New Report

Close