Hrvatski Telekom dobio novog člana Uprave

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. travanj 2015. u 16:34
Foto: Boris Batelić / Pixsell

Hrvatski telekom (HT) dobio je novog člana Uprave i to za korisničko iskustvo, na tu je funkciju Nadzorni odbor u srijedu imenovao Borisa Batelića.

Hrvatski telekom (HT) dobio je novog člana Uprave i to za korisničko iskustvo, na tu je funkciju Nadzorni odbor u srijedu imenovao Borisa Batelića, s početkom od 1. svibnja, objavljeno je iz HT-a.

Nadzorni odbor je Batelića imenovao novim članom Uprave i glavnim direktorom za korisničko iskustvo, na razdoblje od tri godine.

Predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković je brzo nakon svog dolaska na tu funkciju, prije nešto manje od godinu i pol dana, najavljivao da će Uprava HT-a dobiti člana za korisničko iskustvo, što se sada ostvarilo.

U priopćenju se prenosi Tomaškovićeva izjava kako su zadovoljni Batelićevim imenovanjem u Upravu, "posebice jer se radi o menadžeru koji se razvijao u kompaniji i stjecao iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanim uz tehnološki razvoj i korisničko iskustvo".

Batelić je, naime, cjelokupno radno iskustvo od 1999. ostvario u HT-u radeći na raznim poslovima, a u Upravu dolazi s pozicije direktora Sektora tehničkih usluga korisnicima.

Iz HT-a su već prije objavili da s 1. svibnja iz Uprave odlazi njena dugogodišnja članica Irena Jolić Šimović, čije će poslove u Upravi vezane za ljudske resurse do imenovanja novoga člana Uprave obavljati Tomašković.

Upravu HT-a tako sada čine Tomašković te članovi Kai-Ulrich Deissner zadužen za financije, Thorsten Albers za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić za segment privatnih korisnika, Jens Hartmann za poslovne korisnike i Boris Batelić za korisničko iskustvo.

Komentirajte prvi

New Report

Close